DIY Phone Holder

DIY Phone Holder

Γεια σας! Όπως κάθε Τετάρτη έτσι λοιπόν και σήμερα επέστρεψα με άλλο ένα DIY! Αποφάσισα λοιπόν να σας δείξω πως μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα σταντ για το κινητό σας.

Θα χρειαστείτε:
ένα σχέδιο της επιλογής σας
χαρτί
ψαλίδι / χαρτοκόπτη
χάρακα
χαρτόκουτο
κόλλα / σιλικόνη


DIY Phone Holder



Αρχικά σχεδιάζουμε σε ένα χαρτί το σχέδιο που θέλουμε να έχει το σταντ μας (εγώ επέλεξα να φτιάξω ένα λαγουδάκι) ή μπορούμε να το βρούμε στο ίντερνετ και να το εκτυπώσουμε.

Στη συνέχεια τοποθετούμε το σχέδιο της επιλογής μας σε ένα κομμάτι χαρτόκουτο και το αποτυπώνουμε πάνω της. Θα χρειαστούμε περίπου 7 κομμάτια για να είναι αρκετά παχύ για να μπορεί να κρατήσει το κινητό μας, αλλά αυτό εξαρτάται από το πάχος της χαρτόκουτας! Έτσι μπορεί να χρειαστείτε περισσότερα ή λιγότερα.

Κόβουμε προσεκτικά το κάθε μας κομμάτι και αφού τελειώσουμε ενώνουμε τα κομμάτια μεταξύ τους με σιλικόνη ή με κάποια ισχυρή κόλλα. Έπειτα μετράμε σ' ένα κομμάτι χαρτί τις διαστάσεις του σταντ μας και το κόβουμε στο επιθυμητό μήκος. Κολλάμε περιμετρικά το χαρτί και σε κάθε μεριά του σταντ μας και έχουμε τελειώσει.. Εγώ επέλεξα να το αφήσω λιτό και μίνιμαλ εσείς μπορείτε να το διαμορφώσετε ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο!     

                                                  
Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο.


Αν σας άρεσε το σημερινό βίντεο κάντε εγγραφή στο κανάλι μας και πατήστε το καμπανάκι για να ειδοποιείστε για κάθε νέο βίντεο που ανεβαίνει!




DIY Phone Holder




Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας σε Instagram και Twitter για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes