DIY Statement Necklace

DIY Statement Necklace

Σήμερα θα σας δείξω πως μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας ένα εντυπωσιακό κολιέ που θα δώσει αυτό το κάτι παραπάνω σε κάθε σας εμφάνιση. Ενώ μπορείτε να το φορέσετε απ' το πρωί με ένα casual look εώς το βράδυ!

Θα χρειαστείτε:
πενσάκια
χάντρες
κρικάκια
αλυσίδα
κούμπωμα
σύρμα (προαιρετικά)

Πάμε να δούμε πως θα το φτιάξουμε...


Αρχικά τοποθετούμε τις χάντρες σε ένα σχέδιο που να μας αρέσει. Τραβάμε μια φωτογραφία το σχέδιο που δημιουργήσαμε ώστε να μπορούμε πιο εύκολα να φτιάξουμε το κολιέ μας. Στη συνέχεια ενώνουμε τις χάντρες μεταξύ τους με τα κρικάκια. Εγώ σ' αυτό το σημείο επειδή δε μπόρεσα να βρω μεγαλύτερο μέγεθος κρικάκια για το σχέδιο μου χρησιμοποίησα σύρμα. Αφού τελειώσουμε τη βάση του κολιέ μας ενώνουμε τις δύο άκρες του με την αλυσίδα. Έπειτα ενώνουμε το κούμπωμα με την αλυσίδα και το κολιέ μας είναι έτοιμο! 



Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο.



Αν σας άρεσε το σημερινό βίντεο κάντε εγγραφή στο κανάλι μας και πατήστε το καμπανάκι για να ειδοποιείστε για κάθε νέο βίντεο που ανεβαίνει!



DIY Statement Necklace


Διαβάστε επίσης:




Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας σε Instagram και Twitter για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!


SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes