DIY Ear Jacket | Πως να φτιάξεις ear jacket



Νέο DIY για σήμερα και θα σας δείξω πως μπορείτε να φτιάξετε ear jackets. Τα έχουμε δει από πολλές διάσημες τελευταία και γενικά φοριούνται πολύ! Είναι ιδιαίτερα και δεν έχουν σχέση με τα καθιερωμένα σκουλαρίκια, καθώς περικλείουν τον λοβό του αυτιού, κουμπώνουν απ' το πίσω μέρος και φαίνεται σαν να στερεώνονται “μαγικά”! Δε ξέρω αν σας έπεισα, αλλά εγώ όταν τα πρώτο είχα δει μου άρεσαν πολύ σαν ιδέα γιατί ήταν πρωτότυπα! Αν σας αρέσουν κι εσάς συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε πως θα τα φτιάξετε!




Θα χρειαστούμε:

  • σύρμα 0.8 mm
  • σύρμα 0.4 mm
  • χάντρες
  • σκουλαρίκι ή κούμπωμα


Αρχικά θα χρειαστούμε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ώστε να ταιριάζουν με το υπόλοιπο σκουλαρίκι που θα φτιάξουμε. Διαφορετικά μπορούμε να το φτιάξουμε με τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε και για το υπόλοιπο σκουλαρίκι προσθέτοντας μόνο ένα κούμπωμα.


Για το στρασάκι

Παίρνουμε ένα κομμάτι σύρμα και δημιουργούμε μια κλίση 90 μοιρών με ένα πενσάκι, περνάμε τη χάντρα μέσα απ' το σύρμα και δημιουργούμε ένα κύκλο για να το κλείσουμε. Μετράμε το μήκος από ένα ήδη έτοιμο σκουλαρίκι για το μέρος που μπαίνει στο αυτί και αν χρειάζεται το κόβουμε! Λειαίνουμε την άκρη με μια λίμα και το στρασάκι μας είναι έτοιμο.




Για το ear jacket

Κόβουμε ένα κομμάτι σύρμα, βρίσκουμε τη μέση και δημιουργούμε ένα κυκλάκι. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο από κάτω ώστε να δημιουργείται ένα “8”. Στη συνέχεια στις δύο άκρες δημιουργούμε μια θηλιά, προσπαθώντας να την κάνουμε όσο μικρότερη γίνεται. Παίρνουμε το λεπτό σύρμα και το τυλίγουμε μερικές φορές μέσα στη θηλιά που δημιουργήσαμε και περνάμε την πρώτη μας χάντρα κρατώντας τη σταθερή! Τυλίγουμε το ένα σύρμα γύρω από το άλλο για να στερεώσουμε τη χάντρα και συνεχίζουμε με τις υπόλοιπες κατά τον ίδιο τρόπο! Κόβουμε το σύρμα που περίσσεψε στις άκρες και το ear jacket μας είναι έτοιμο! Τέλος λυγίζουμε ελαφρά το σκουλαρίκι ώστε να καμπυλώσει και να αγκαλιάζει το αυτί.




Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο!




Ελπίζω να πήρατε μια ιδέα! Όσο και αν μου αρέσει να φτιάχνω κοσμήματα και να μοιράζομαι μαζί σας τη διαδικασία, είναι δύσκολο να περιγράφεις τα βήματα με λόγια και να προσπαθείς να κρατήσεις τα χέρια σου μέσα στο πλάνο της κάμερας! (Απλά δε κάθονται!!) Ζητώ την επιείκειά σας, που θα πάει θα βελτιωθώ!

Παρόλα αυτά αν σας άρεσε και θέλετε να δείτε περισσότερα μη ξεχάσετε να με ακολουθήσετε στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

Να περνάτε τέλεια και δημιουργικά!! Γεια σας!!


SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes