Ways to repurpose old eyeshadows | Πως να ανακυκλώσεις τις παλιές σου σκιές ματιών



Αγοράζουμε καλλυντικά που πολλές φορές δε χρησιμοποιούμε και τόσο γιατί αλλάζουμε στυλ στο βάψιμο μας συχνά, αλλάζει η μόδα, με αποτέλεσμα να χαλάνε και να αναγκαζόμαστε να τα πετάμε! Είναι κρίμα τόσα λεφτά να καταλήγουν στον κάδο των σκουπιδιών! Σκεφτήκατε ποτέ τι μπορείτε να κάνετε με αυτά τα καλλυντικά και συγκεκριμένα με τις σκιές ματιών και τα ρουζ που έχουν λήξει ή δε θέλετε πια ώστε να μην τα πετάξετε;

Καιρό το σκεφτόμουν πως μπορώ να ανακυκλώσω και να επαναχρησιμοποιήσω τα παλιά μου καλλυντικά, οπότε σήμερα θα σας παραθέσω μερικές ιδέες που μπορείτε αν θέλετε να δοκιμάστε κι εσείς!

Χρησιμοποίησε τες για ζωγραφική
Χρώματα είναι και αυτά με καλή χρωματική απόδοση, οπότε αν ασχολείσαι γενικά με τη ζωγραφική, γιατί να μην πειραματιστείς και με τις σκιές ματιών για να φτιάξεις κάτι;

Φτιάξε το δικό σου μανό
Σε ένα διάφανο βερνίκι νυχιών λιώσε τη σκιά ή τις σκιές που θες δημιουργώντας την δική σου απόχρωση!

Φτιάξε κόλλα χειροτεχνίας για παιδιά
Σε διάφανη κόλλα χειροτεχνίας μπορείς να προσθέσεις τις σκιές που θες και άφησε τα παιδιά σου να δημιουργήσουν!

Φτιάξε χρώματα ζωγραφικής
Σε άσπρο χρώμα ζωγραφικής μπορείς να προσθέσεις όποιο χρώμα σκιάς ματιών θες και να μεγαλουργήσεις! Αν είναι και shimmery φαντάσου τι αποτελέσματα μπορείς να πετύχεις! (Εγώ έχω ήδη ενθουσιαστεί!)

Ελπίζω να βρήκατε ενδιαφέρον το σημερινό άρθρο! Αν σας άρεσε κάντε share και ακολουθήστε με στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

Αν σκέφτηκες κάτι άλλο μπορείς να το μοιραστείς στα σχόλια από κάτω! Εσύ θα δοκίμαζες κάποιο απ' αυτά;


SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes