Bioten Nourishing Face Cream & Mask Review | Bioten Ενυδατική Κρέμα και Μάσκα Θρέψης



Δεν σας έχω συνηθίσει σε τέτοιες αναρτήσεις και ούτε θα με δείτε να κάνω πολλές, καθώς δεν αγοράζω συχνά προϊόντα περιποίησης-ομορφιάς. Όσες έχετε διαβάσει προηγούμενες αναρτήσεις μου γύρω απ' το θέμα της ομορφιάς ίσως θυμάστε ότι έχω αναφερθεί στην ξηρότητα του δέρματος μας τους χειμερινούς μήνες... Με αφορμή λοιπόν αυτό και με την σχετικά πρόσφατη αγορά μου της ενυδατικής κρέμας της bioten (που πιθανώς ήδη γνωρίζεται καθώς δεν είναι καινούρια), αλλά και της μάσκας θρέψης (που αυτή είναι καινούρια) μου δημιουργήθηκε η ιδέα αυτού του άρθρου, καθώς πάντα είναι χρήσιμο να διαβάζεις κριτικές προϊόντων πριν προβείς στην αγορά τους. Επειδή εμένα πάντα με βοηθάνε τέτοιου είδους κριτικές στο να δοκιμάσω ή όχι ένα προϊόν, αποφάσισα να μοιραστώ και εγώ σήμερα τη γνώμη μου μαζί σας γι' αυτά τα δύο προϊόντα. 




Η κρέμα προσώπου 24ωρης ενυδάτωσης λοιπόν της bioten είναι κατάλληλη για ξηρά και ευαίσθητα δέρματα και απευθύνεται σε ηλικίες 20-35 ετών. “Έχει πλούσια και απαλή υφή που προσφέρει στο δέρμα σας αποτελεσματική ενυδάτωση μακράς διάρκειας αφήνοντας το απαλό και μεταξένιο. Η φόρμουλα της είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα βαμβακιού, προερχόμενο από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής, πλούσιο σε πρωτεΐνες και μέταλλα που θρέφουν αποτελεσματικά το δέρμα προλαμβάνοντας τους ερεθισμούς. Το HYDRO NUTRIENT 24Hένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης, προσφέρει άμεση ενυδάτωση και την παρατείνει εώς 24 ώρες αυξάνοντας την αίσθηση άνεσης στην επιδερμίδα σας.” όπως αναγράφεται στην συσκευασία.

Βρίσκεται σε ένα γυάλινο βαζάκι γεγονός που την κάνει να δείχνει κομψή σαν συσκευασία σε σχέση με την τιμή της που είναι στα 6 ευρώ. Επίσης έχει απαλή και ευχάριστη μυρωδιά ελαφρώς “λουλουδένια” θα έλεγα.


 

Καλά μέχρι εδώ, όσα υπόσχεται όμως τα κάνει;


Θα σας πω αμέσως! Θα έλεγα αρχικά έχει ωραία και ανάλαφρη υφή. Απλώνεται ωραία στο δέρμα, ενυδατώνει αρκετά και απορροφάται αμέσως. Κι αυτό είναι που μου έχει κάνει εντύπωση σε αυτήν την κρέμα! Σε σχέση με άλλες κρέμες του είδους της, που είναι παχύρρευστες, αυτή δεν αφήνει υπολείμματα λιπαρότητας στο δέρμα και κρατάει το δέρμα πραγματικά ενυδατωμένο όλη μέρα! Νομίζω είναι η ιδανική κρέμα για ξηρά και ευαίσθητα δέρματα. Τουλάχιστον στην δική μου επιδερμίδα έχει ταιριάξει απόλυτα! Με έχει εντυπωσιάσει ευχάριστα και όταν τελειώσει σίγουρα θα την ξανά αγοράσω!




Η μάσκα προσώπου θρέψης της bioten είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικό έλαιο Argan και Shea butter υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά οξέα και βιταμίνες, που προσφέρουν στο δέρμα σας εντατική ενυδάτωση, όπως αναγράφεται στη συσκευασία.

Όπως βλέπετε βρίσκεται σε συσκευασία σωληναρίου των 40ml γεγονός που την κάνει να φτάνει για αρκετές εφαρμογές. Έχει όμορφη, διακριτική και “μελένια” μυρωδιά.

Την απλώνεις σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο και την αφήνεις να δράσει για 10 λεπτά. Έπειτα την ξεπλένεις με χλιαρό νερό.

Αφού την αφαιρέσεις αφήνει το δέρμα σου απαλό και ενυδατωμένο και όλα αυτά στην τιμή των 3 ευρώ! Σίγουρα θα την ξαναπάρω γιατί έχω δει τεράστια διαφορά στο δέρμα μου μετά την χρήση της.




Κλείνοντας να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένη και ικανοποιημένη απ' αυτές τις δύο αγορές! Ο συνδυασμός αυτών των δύο προϊόντων πραγματικά έχει κάνει θαύματα στο δέρμα μου και έχω δει τεράστια διαφορά! Και όλα αυτά από δυο πολύ οικονομικά προϊόντα της ελληνικής εταιρείας bioten που είναι και cruelty freeΤι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα απ' τα προϊόντα περιποίησης της;


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο απ' τα δύο; Πως σας φάνηκε;




Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

4 σχόλια :

  1. Γειά σου!Έχω δοκιμάσει την μάσκα και όντως κάνει πολύ καλή δουλειά και είναι ένα τόσο οικονομικό προϊόν!Κρέμα έχω για τις μικτές επιδερμίδες και είναι από τις καλύτερες,στην τιμή της!Πολύ ωραίο ποστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ έχω ενθουσιαστεί απ' το αποτέλεσμα!

      Διαγραφή
  2. Πολυ ωραιο ποστ εχω δοκιμασει την αντιστοιχη κρεμα για λιπαρες επιδερμιδες πραγματι ειναι πολυ καλες και πολυ οικονομικες.Οσο για την μασκα μπηκα σε πειρασμο και θα την δοκιμασω σε ευχαριστω για το review

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Να την δοκιμάσεις σίγουρα!! Πιστεύω θα σ' αρέσει..

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes