Abstract art nail design | Σχέδιο νυχιών “αφηρημένη τέχνη”



Γεια σας! Άλλο ένα #DIYFriday είναι εδώ και σήμερα σας έχω ένα σχέδιο για τα νύχια, που είναι εμπνευσμένο από μια nail artist που ακολουθώ στο Instagram (θα σας έχω το link για το προφίλ της στη φωτογραφία που ανέβασα στο λογαριασμό μου στο Instagram αν θέλετε να την δείτε). Στην ουσία σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα remake με τον δικό μου τρόπο βέβαια. Το σχέδιο θυμίζει αφηρημένο έργο τέχνης γιατί στην ουσία ζωγραφίζουμε στα νύχια μας, κάνοντας μικρές πινελιές με το μανό για να πετύχουμε το αποτέλεσμα! Το θετικό εδώ είναι ότι δε χρειάζεται να είναι τέλειο! Δε χρειάζεται ούτε καν “να πιάνει το χέρι σου” που λέμε γιατί αυτό το σχέδιο μπορεί να το φτιάξει ο καθένας!!

Θα χρειαστείτε:
βάση
top coat
ροζ μανό
γκρι μανό
πράσινο μανό
χρυσό μανό
μαύρο ή σκούρο γκρι μανό

* Δε χρειάζεται να έχετε τα συγκεκριμένα. Μπορείτε να το φτιάξετε με 3 μανό σε παστέλ απόχρωση της επιλογής σας. Ένα πιο σκούρο για τις τελίτσες ώστε να κάνει αντίθεση και ένα μεταλλικό μανό για λίγη λάμψη.

Απλώνουμε τη βάση σε όλα μας τα νύχια. Στη συνέχεια σχηματίζουμε κάθετες πινελιές στα νύχια μας παίζοντας και εναλλάσοντας τα μανό που έχουμε επιλέξει, αφού έχουμε αφήσει να στεγνώσει η πρώτη πινελιά σε κάθε νύχι. Έπειτα δημιουργούμε μικρές τελίτσες με τη βοήθεια του dotting tool ή με μια οδοντογλυφίδα. Τέλος προσθέτουμε λίγη “λάμψη” με το μεταλλικό μας χρώμα, αφού έχουμε αφαιρέσει σχεδόν τελείως τη ποσότητα του μανό πάνω από το πινελάκι μας, για να δημιουργηθεί το εφέ που βλέπετε στις φωτογραφίες. Αφού στεγνώσουν βάζουμε top coat και το μανικιούρ μας είναι έτοιμο!


Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο.





Αυτό το μανικιούρ το λάτρεψα απ' τη στιγμή που το είδα! Το έχω φτιάξει ήδη δύο φορές και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Είναι άκρως ανοιξιάτικο, πανεύκολο και πολύ πρωτότυπο. Γιατί άλλωστε ποιος δε θέλει μικρά έργα τέχνης στα δάχτυλα του;!


Εσάς πως σας φαίνεται; Αφήστε μου ένα σχόλιο από κάτω!




Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes