DIY Druzy Earrings



Γεια σας!! Σήμερα θα σας δείξω πως μπορείτε να φτιάξετε σκουλαρίκια που μοιάζουν με druzy. Κυκλοφορούν πολύ τελευταία όπως μπορεί να έχετε προσέξει... Όπως είδατε άλλο ένα DIY σας ετοίμασα που έχει να κάνει με κόσμημα, εκτός προγράμματος και το σημερινό. Γενικά φτιάχνω το πρόγραμμα για να το χαλάω! Χαχα Τώρα θα μου πείτε γιατί σας τα λέω όλα αυτά και τι σας νοιάζει.. Απλά τα “κανονισμένα” project απαιτούν λίγο περισσότερο χρόνο και φωτισμό για να ετοιμαστούν και ο συννεφιασμένος καιρός με κάνει όλο να τα αναβάλω. Το σημερινό “κάντο μόνος σου” ήθελα να το δοκιμάσω είναι η αλήθεια εδώ και λίγο καιρό που είχα δει κάτι ανάλογο στο pinterest, βέβαια δεν είχα σκοπό να σας το παρουσιάσω... Θα ήταν καθαρά για δικούς μου πειραματισμούς! Αλλά αφού έφτιαξα το ένα και νομίζω πως βγήκε ωραίο αποφάσισα να μοιραστώ την δημιουργία μου μαζί σας. Πάμε όμως να δούμε τι θα χρειαστείτε και πως θα το φτιάξετε..




Θα χρειαστείτε:
χάντρες γυάλινες χρώματος της επιλογής σας
σύρμα 0,8 mm
2 κουμπιά
2 κουμπώματα
στρας και χρυσόσκονη στην απόχρωση της χάντρας που επιλέξατε
διάφανο μανό
σιλικόνη ή κόλλα
λίμα
κοπτάκι



Αρχικά λοιπόν θα χρειαστούμε δύο κουμπιά που να έχουν κενό στο εσωτερικό τους (αν δεν βρείτε χρυσά μπορείτε να τα βάψετε με μανό, σπρέι κλπ) Στη συνέχεια παίρνουμε ένα κομμάτι σύρμα για να σχηματίσουμε τη βάση για τα σκουλαρίκια μας ή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παλιά σκουλαρίκια. Κολλάμε τη βάση στο κουμπί και προχωράμε στο δημιουργικό μέρος. Για να σχηματίσουμε το druzyπαίρνουμε τις χάντρες και τις σπάμε με τη βοήθεια ενός σφυριού ή με το πενσάκι. Βάζουμε λίγη σιλικόνη ή κόλλα ή μανό στο εσωτερικό του κουμπιού και το βουτάμε στα κομματάκια των χαντρών. Προσθέτουμε λίγο στρας και χρυσόσκονη ανάλογα με τα γούστα μας... Αν χρειαστεί επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα.





Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο!





Ελπίζω να σας έδωσα έμπνευση και σήμερα με αυτό το post. Ομολογώ πως δεν περίμενα να βγούνε τόσο αληθοφανή! Ειδικά αφού χρησιμοποιήθηκαν εναλλακτικά υλικά για τη δημιουργία τους... Μ' αρέσουν όμως αυτά τα projects που απ' το τίποτα φτιάχνεις κάτι, χρησιμοποιώντας πράγματα που ήδη έχεις και κάνοντας με αυτόν τον τρόπο και ανακύκλωση. Αυτό το DIY πέτυχε τα standards των δικών μου “κατασκευών” και είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα! Εσάς πως σας φαίνονται;



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

2 σχόλια :

  1. Η ανάρτηση σου με ενθουσίασε!!Είναι υπέροχα,θα προσπαθήσω να τα κάνω και θα σου πω τα αποτελέσματα!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι!! Στείλε μου φωτογραφία με το αποτέλεσμα όταν τα φτιάξεις!! Θα περιμένω.. Φιλιά

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes