DIY Himmeli Geometric Decor | DIY Γεωμετρικό Διακοσμητικό



Γεια σας! Σήμερα θα σας δείξω πως μπορείτε να φτιάξετε ένα γεωμετρικό διακοσμητικό. Τα βλέπω παντού τελευταία, σίγουρα τα έχετε δει κι εσείς αφού είναι της μόδας εδώ και αρκετό καιρό.. Αυτό το DIY είναι μια κατασκευή που ήθελα να φτιάξω εδώ και καιρό! Όλο το ανέβαλα γιατί ήθελα να σας το παρουσιάσω και γιατί δε βοηθούσε και ο καιρός με τη συννεφιά κλπ.. Αποτελείται από πολύ απλά υλικά που έχουμε σπίτι και σίγουρα αξίζει λίγο απ' τον χρόνο σας για να το φτιάξετε, αν σας αρέσουν αυτού του είδους τα διακοσμητικά στοιχεία. 


Θα χρειαστείτε:
καλαμάκια
σύρμα
ψαλίδι
κοπτάκι
πενσάκι




Κόβουμε τα καλαμάκια στο μήκος που θέλουμε, ανάλογα με το πόσο μεγάλο θέλουμε να βγει το διακοσμητικό που θα φτιάξουμε. Για το συγκεκριμένο σχέδιο χρειάστηκαν 30 καλαμάκια των 8 cm. Στη συνέχεια μετράμε το σύρμα που θα χρειαστούμε σε σχέση με τα καλαμάκια που θα χρησιμοποιήσουμε για κάθε πλευρά. Περνάμε τα καλαμάκια στο σύρμα και κλείνουμε την κάθε πλευρά. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσει το σχέδιο μας.



Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο.




 Bonus tips 
1. Αν θέλουμε βάφουμε το διακοσμητικό στο τέλος με σπρέι σε περίπτωση που είχαμε χρωματιστά καλαμάκια.
2. Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πιο χοντρά καλαμάκια για διαφορετικό αποτέλεσμα.
3. Το σύρμα που θα χρησιμοποιήσετε καλύτερα να είναι μαλακό και πάχους από 1mm και πάνω. Εγώ αυτό που είχα ήταν 0,8mm σκληρό και με δυσκόλεψε. Πιστεύω με πιο χοντρό και μαλακό σύρμα θα είναι πιο εύκολη η κατασκευή και θα στρώνει καλύτερα σαν αποτέλεσμα.


Αυτό ήταν το καθιερωμένο #DIYFriday της εβδομάδας! Να περνάτε όμορφα και δημιουργικά! 



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

4 σχόλια :

  1. Τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται! Άπειρα thanks για το αναλυτικό βίντεο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είμαι και τόσο του γεωμετρικού σχεδίου αλλά πρέπει να πω ότι δείχνει πολύ όμορφο διακοσμητικό και είναι από ότι είδα και εύκολο να γίνει!! Καλή εβδομάδα να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes