100% Pure




Γεια σας! Σήμερα θα ήθελα να σας μιλήσω για μια εταιρεία καλλυντικών που ανακάλυψα πρόσφατα παρακολουθώντας ένα βίντεο στο Youtube. Το όνομα αυτής; 100% PureΚι όπως λέει και το όνομα της πρόκειται για μια εταιρεία καλλυντικών με οργανικά προϊόντα που δεν περιέχουν βλαβερές τοξίνες είναι 100% φυσικά και 100% cruelty freeΌλα της τα προϊόντα είναι 100% καθαρά από χρωστικές, αρώματα, χημικά, συντηρητικά και άλλες τοξίνες. Ιδρύθηκε σε μια φάρμα στην California το 2005 και τώρα έχει τη βάση της στο Silicon Valley όπως αναφέρεται στο site.

Να σας πω την αλήθεια επειδή το ψάχνω τελευταία με τα, όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο, φυσικά προϊόντα χωρίς χημικά κλπ η ιδέα και μόνο με ενθουσίασε! Όλα τα προϊόντα της 100% Pure είναι τόσο αγνά που ακόμα και οι “χρωστικές” που χρησιμοποιεί προέρχονται από φρούτα! Δεν είναι τέλειο (;!) το κραγιόν που φοράς να ξέρεις ότι είναι φτιαγμένο π.χ. από βούτυρο κακάο και φράουλα;

Πραγματικά ο ενθουσιασμός μου δε με άφησε και ήθελα να μοιραστώ αυτή την ανακάλυψη μαζί σας! Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάτι απ' την συγκεκριμένη εταιρεία αλλά θα ήθελα να το κάνω σύντομα! Βρήκα μερικά προϊόντα που μου άρεσαν και μπήκαν στην Wishlist μου.


Η Fruit Pigmented Pretty Naked Palette II είναι μια παλέτα με ουδέτερα χρώματα και μια παλέτα σκιών με nude χρώματα πάντα είναι χρήσιμη.. Σπάνια φοράω σκιές αλλά όποτε το κάνω προτιμώ ουδέτερα και γήινα χρώματα.


Στη συνέχεια έχουμε την 100 Pure Mascara. Αυτή η μάσκαρα μου τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον! Γιατί; Πρώτον έχει ένα ωραίο βουρτσάκι δεύτερον οι "χρωστικές" τις προέρχονται από μαύρο τσάι, μούρα, και κακάο. Αυτό και μόνο σε κάνει να θες να την δοκιμάσεις!




Και πάμε στις πιο καλοκαιρινές επιλογές...

Το Creamy Nail Polish σε κοραλί απόχρωση, γιατί το καλοκαιράκι το αγαπάμε το κοραλί στα νύχια!




To Cocoa Pigmented Bronzer - Cocoa Gem είναι ένα bronzer με βάση του το κακάο. Φαντάζομαι θα μοσχομυρίζει!



 To 100 Pure Powder Blush ένα ρουζ σε κοραλί απόχρωση επίσης, καθώς το καλοκαίρι προτιμάμε πιο ανοιχτόχρωμα και έντονα χρώματα ακόμα και στα μάγουλα μας!




Τέλος το 100 Pure Pomegranate Lipstick ένα ροζοκοραλομπέζ θα το λεγα (σαν άλλη Μοιραράκη χαχα) κραγιόν που μπορεί άνετα να φορεθεί όλες τις ώρες!



Εκτός απ' τα αγνά υλικά έχουν και πολύ όμορφες και κομψές συσκευασίες που θα δείχνουν σίγουρα όμορφα στο νεσεσέρ ή τη συλλογή σας.

Εδώ να πω πως οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες.. Αλλά το θεωρώ λογικό, γιατί πραγματικά η ποιότητα είναι πολύ καλή! Αν αναλογιστείς ότι πολλές High End εταιρείες πουλάνε σε ίδιες και υψηλότερες τιμές και σίγουρα δε προσφέρουν την ίδια “αγνή” ποιότητα.

Αυτά είχα να σας προτείνω για σήμερα.. Εσείς γνωρίζατε την εταιρεία καλλυντικών 100% Pure; Έχετε δοκιμάσει ή θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο απ' τα προϊόντα της;



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

4 σχόλια :

  1. Δεν την γνωρίζω την εταιρεία αλλά κι εμένα μου φαίνεται πολυ ενδιαφέρουσα! Όσο για τις συσκευασίες είναι πραγματικά κουκλίστικες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα! Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και το σχόλιο! :)

      Διαγραφή
  2. Δεν την ξέρω την συγκεκριμένη εταιρεία,αλλά η "φιλοσοφία" της και οι συσκευασίες της,μου κίνησαν το ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχει ιδιαίτερες συσκευασίες.. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! :)

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes