DIY Wire Rings | Φτιάξε δαχτυλίδια με σύρμα



Γεια σας γεια σας! Παρασκευή σήμερα και έφτασε άλλο ένα #DIYFriday στο οποίο θα φτιάξουμε εύκολα, γρήγορα, με λίγα υλικά, τα μίνιμαλ και μοντέρνα δαχτυλίδια της φωτογραφίας! Την αγάπη μου για το ροζ χρυσό σας την έχω αναφέρει; Σήμερα θα την καταλάβετε, καθώς ροζ χρυσό επέλεξα για τα δαχτυλιδάκια που θα φτιάξουμε σήμερα.. βέβαια εσείς μπορείτε να τα φτιάξετε με ότι σύρμα θέλετε και προτιμάτε! Πάμε να ξεκινήσουμε όμως...




Θα χρειαστούμε:
σύρμα 1.02 mm
κοπτάκι
πενσάκια
ένα μαρκαδόρο για να το χρησιμοποιήσουμε ως καλούπι
σφυρί

Η διαδικασία είναι πολύ απλή! Αρχικά κόβουμε λίγο σύρμα ανάλογα με το σχέδιο που θέλουμε να φτιάξουμε. Χτυπάμε ελαφρά το σύρμα σε μια ανθεκτική επιφάνεια, με το σφυρί, για να γίνει φλατ και να πάρει την όψη σφυρήλατου. Με αυτόν τον τρόπο τα κάνουμε να δείχνουν λίγο πιο ντελικάτα και να φαίνονται πιο όμορφα και “ακριβά” κι όχι απλά δαχτυλίδια που φτιάχτηκαν από λίγο σύρμα. Στη συνέχεια γυρνάμε το σύρμα γύρω από ένα μαρκαδόρο ή κάποιο άλλο αντικείμενο (επιλέγουμε το αντικείμενο δοκιμάζοντας ένα υπάρχον δαχτυλίδι μας σε αυτό, για να δούμε ότι μας κάνει) με διάμετρο περίπου ίση με το δάχτυλο μας και ξεκινάμε να του δώσουμε το σχήμα που θέλουμε..




Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο!







Είναι ευκολοφόρετα και μπορούν να φορεθούν όλα μαζί ή μεμονωμένα αναλόγως το στυλ σας.. Εγώ τα έφτιαξα έτσι ώστε να συνδυάζονται μεταξύ τους και να μπορούν να φορεθούν πολλά μαζί! Το συγκεκριμένο DIY project είναι ακριβώς στο στυλ μου και είναι κάτι που θα αγόραζα κιόλας αν το έβλεπα έξω.. είναι μίνιμαλ και αυτό με αντιπροσωπεύει τον τελευταίο καιρό!





Γενικά προσπαθώ να σας δείχνω “κατασκευές” εύκολες με λίγα υλικά και χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες “γνώσεις” και δεξιότητες.

Πως σας φαίνονται;




Αυτό ήταν το #DIYFriday αυτής της εβδομάδας και ελπίζω να σας άρεσε! Να περνάτε όμορφα και δημιουργικά!



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

4 σχόλια :

  1. ΟΚ! Απλά WOW! Σούπερ τέλεια ιδέα. :)
    Θα το δοκιμάσω σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!! Χαίρομαι που σ' άρεσαν! :)

      Διαγραφή
  2. Υπέροχα πραγματικά και έχω μία φίλη που λατρεύει αυτό το στυλ! Θα της στείλω το link της ανάρτησης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!! Ελπίζω να της αρέσουν και να τα φτιάξει! Είναι τόσο εύκολα που αξίζει τον κόπο..

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes