DIY Arrow String Art | Φτιάξε ένα διακοσμητικό βέλος για τον τοίχο



Γεια σας! Παρασκευή και πάλι με άλλο ένα εύκολο project για το καθιερωμένο μας #DIYFridayΣήμερα λοιπόν η κατασκευή μας, γνωστή ως string art, είναι πολύ εύκολη και χρειάζονται πολύ λίγα υλικά για να φτιαχτεί! Είναι επίσης ένας τρόπος να κάνουμε και ανακύκλωση, καθώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε υλικά τα οποία ήδη έχουμε σπίτι μας!

Θα χρειαστείτε:
• ξύλο
• καρφιά ή πρόκες
• κλωστή
• σφυρί

Αρχικά σχεδιάζουμε το σχέδιο μας σε ένα χαρτί. Έπειτα τοποθετούμε το σχέδιο ως οδηγό πάνω στο ξύλο και ξεκινάμε να καρφώνουμε τα καρφιά προσεκτικά σε ίσες αποστάσεις. Αφαιρούμε το χαρτί με το σχέδιο και ξεκινάμε να δημιουργούμε το διακοσμητικό μας. Δένουμε την άκρη της κλωστής σε ένα καρφί και ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε, περνάμε την κλωστή απ' όλα τα καρφιά με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο που να μας ικανοποιεί οπτικά!


Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο!



Όπως είδατε η διαδικασία για το DIY arrow string art είναι πολύ απλή και απαιτούνται μόλις 3 υλικά, έτσι μπορεί να το φτιάξει ο καθένας! Εγώ χρησιμοποίησα ξύλο που είχα ήδη από την παλιά μου βιβλιοθήκη, την κλωστή την είχα και το μόνο που χρειάστηκε να πάρω ήταν πρόκες!

Εσείς μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας σχέδιο, που δεν είναι ανάγκη να είναι βέλος, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό χρώμα κλωστή, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε και τον χώρο που θα τοποθετήσετε το διακοσμητικό σας!




Αυτή ήταν η κατασκευή του #DIYFriday αυτής της εβδομάδας! Είδαμε πως μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας string art, απλά και εύκολα με λίγα υλικά που μπορούμε να βρούμε σπίτι.

Να περνάτε όμορφα και δημιουργικά!



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

6 σχόλια :

  1. Ξετρελάθηκα είναι υπέροχο! Και μου άρεσε πολύ που επέλεξες το βέλος! Αποθηκεύτηκε για να το κάνω με την πρώτη ευκαιρία που θα έχω χρόνο και έμπνευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!! Είναι κάτι "ουδέτερο" και γι' αυτό το διάλεξα.. Αναλόγως πως θα επιλέξεις να ενώσεις τα καρφιά με την κλωστή δημιουργείται και διαφορετικό αποτέλεσμα! Καλή επιτυχία όταν το φτιάξεις!! :)

      Διαγραφή
  2. Πόσο μ'αρέσουν τα diy σου! Keep it up :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes