Steam Pod Review | Η γνώμη του “ειδικού”

Γεια σας! Σήμερα θα ήθελα να σας μιλήσω για ένα gadget περιποίησης μαλλιών, ναι έτσι θα το χαρακτηρίσω, το Steam Pod! Το Steam Pod είναι η ισιωτική μαλλιών της L'Oreal που ενώ την γνωρίζω χρόνια έχει γίνει χαμός τελευταία και ακούγεται πολύ από bloggers και youtubers! Δεν είναι ένα απλό σίδερο ισιώματος μαλλιών, καθώς δουλεύει με ατμό και ταυτόχρονα περιποιείται την τρίχα! 

Κάνει για όλους τους τύπους μαλλιών αλλά εκεί που πραγματικά κάνει θαύματα είναι σε μαλλιά σκληρά και αφυδατωμένα που έχουν υποστεί επεξεργασία, σε σγουρά μαλλιά και γενικά σε δύσκολα για ίσιωμα μαλλιά.

Πραγματικά η πρώτη μου επαφή με το Steam Pod ήταν μια έκπληξη! Σαν κομμώτρια αλλά και σαν γυναίκα που πάντα της άρεσε να περιποιείται τα μαλλιά της, ότι έχει να κάνει με εργαλεία μαλλιών που αποτελούν καινοτομία με ενθουσίαζαν και ήθελα να τα δοκιμάσω. Όπως καταλαβαίνετε στο χώρο του κομμωτηρίου έχω δοκιμάσει το Steam Pod σε πολλές διαφορετικές ποιότητες μαλλιών και πάντα το αποτέλεσμα σε αντάμειβε! Μπορεί να ισιώσει και να κάνει λεία ακόμα και τα πιο σγουρά και άγρια μαλλιά χωρίς υπερβολές!

Αυτό το πετυχαίνει με τον ατμό σε συνδυασμό με τα προϊόντα περιποίησης που εφαρμόζεις πριν στα μαλλιά σου, που περιποιούνται και ταυτόχρονα προστατεύουν τα μαλλιά κατά τη διάρκεια του ισιώματος.. Αυτό γίνεται δυνατό καθώς ο ατμός ανοίγει τα λέπια της τρίχας δίνοντας τη δυνατότητα να εισχωρεί το προϊόν μέσα σε αυτή σε βάθος!

Στα θετικά του είναι ότι ισιώνει τη κάθε τούφα με ένα μόνο πέρασμα και το αποτέλεσμα διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο!

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται είναι η εξής:
Λουζόμαστε κανονικά και έπειτα σε νωπά μαλλιά τοποθετούμε τη κρέμα μαλλιών ανάλογα με τον τύπο τους. Τα στεγνώνουμε τελείως και πριν ξεκινήσουμε το ίσιωμα, εφαρμόζουμε το serum για προστασία απ' τη θερμότητα. Χωρίζουμε τα μαλλιά σε μικρές τούφες, αφού τα έχουμε χτενίσει καλά και ισιώνουμε κάθε τούφα κατεβάζοντας το steampod αργά προς τα κάτω, ώστε να του αφήνουμε το περιθώριο να δράσει. 

Γενικά θα έλεγα είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για κάθε γυναίκα που ισιώνει τα μαλλιά της καθώς καταφέρνει μέσα σε λιγότερο χρόνο να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που πάνω απ' όλα έχει μεγάλη διάρκεια!

Η τιμή του είναι αρκετά υψηλή οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι ένα προϊόν για το οποίο κάνετε μια επένδυση, που ξέρετε όμως εκ των πρωτέρων ότι θα σας λύσει τα χέρια και θα σας γλιτώσει πολλά χρήματα μακροπρόθεσμα από προϊόντα περιποίησης μαλλιών αφού δεν τα καταστρέφει.

Είναι η σωστή επιλογή για σένα εάν:
• Έχεις πολλά σγουρά και ατίθασα μαλλιά
• Δε σου κρατάει το ίσιωμα
• Έχεις άγρια μαλλιά
• Έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά
• Δεν έχεις πολύ χρόνο
• Το χτένισμα μαλλιών δεν είναι το φόρτε σου


Αν είπες ναι σε όλα τα παραπάνω τότε μάλλον το Steam Pod είναι για σένα η καλύτερη επιλογή περιποίησης μαλλιών!



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

3 σχόλια :

  1. Όντως είναι εξαιρετικό,μου το είχαν κάνει σε κομμωτήριο και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο,το μόνο αρνητικό είναι η τσουχτερή τιμή του...Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι κατά την διάρκεια του ισιωματος δεν βγαζει ατμο πάνταοταν περνάω την τουφα;βάζω απιονισμενο όχι της βρύσης.κατα τα άλλα τέλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes