DIY διφασικό ντεμακιγιάζ



Όλες χρησιμοποιούμε κάποιο προϊόν για ντεμακιγιάζ, καθώς αν βάφεσαι είναι ένα απαραίτητο προϊόν που πρέπει να υπάρχει στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης. Αν χρησιμοποιείς βαρύ μακιγιάζ και αδιάβροχα προϊόντα το διφασικό ντεμακιγιάζ είναι μονόδρομος, καθώς ξεβάφει με ευκολία ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα! Τα διφασικά καθαριστικά μακιγιάζ έχουν σαν βάση τους το νερό το οποίο με την προσθήκη ενός ελαίου κάνουν θαύματα. Πως θα σου φαινόταν να φτιάξεις κι εσύ το δικό σου και μάλιστα με 2 μόνο υλικά; Σε έπεισα; Πάμε να δούμε τι θα χρειαστείς για να το φτιάξεις!

Υλικά
2/3 νερό αλόης
1/3 αμυγδαλέλαιο

Σε ένα δοχείο προσθέτεις τα δύο υλικά μαζί το ανακινείς καλά και το ίδιο κάνεις πριν από κάθε χρήση.

Όπως είδες η διαδικασία για να φτιάξεις το δικό σου διφασικό ντεμακιγιάζ είναι πολύ απλή! Η βασική συνταγή είναι να ανακατέψεις 2 μέρη υγρό στοιχείο με βάση το νερό και 1 μέρος έλαιο.

Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις

Για νερό:
ροδόνερο
νερό
θυμάρι (βρασμένο)
χαμομήλι

Για έλαιο:
καστορέλαιο
ελαιόλαδο

Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σου λοιπόν και με τις ανάγκες τις επιδερμίδας σου, για να φτιάξεις το δικό σου διφασικό καθαριστικό μακιγιάζ μπορείς να χρησιμοποιήσεις νερό αλόης, ροδόνερο, νερό, αφέψημα θυμαριού ή χαμομήλι και να το συνδυάσεις με αμυγδαλέλαιο, καστορέλαιο ή ακόμα και ελαιόλαδο! Έτσι “παντρεύοντας” στην ουσία δύο απλά και φυσικά υλικά μαζί, μπορείς να επωφεληθείς απ' όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες χαρίζοντας στην επιδερμίδα σου και μια έξτρα περιποίηση!

Το χειροποίητο αυτό διφασικό ντεμακιγιάζ είναι κατάλληλο και για την αφαίρεση του μακιγιάζ στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, καθώς απομακρύνοντας το μακιγιάζ ταυτόχρονα περιποιείται τα μάτια χωρίς να τα βαραίνει! Επειδή περιέχει ένα είδος ελαίου, μπορεί να αφαιρέσει εύκολα οποιαδήποτε σκιά ακόμα και αδιάβροχη μάσκαρα, που όλες ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να βγει!

Αυτό που μένει λοιπόν είναι να το δοκιμάσετε, έτσι κι αλλιώς χρειάζονται μόνο δύο υλικά για να φτιαχτεί και ελάχιστο χρόνο!




Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

4 σχόλια :

  1. Όπως πάντα εξαιρετικό το ποστ σου Ρία μου και μας δίνεις τόσο όμορφες και χρήσιμες συμβουλές...Λατρεύω τα dly post! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! :)

      Διαγραφή
  2. Αμυγδαλέλαιο έχω αλλά το νερό αλόης με δυσκολεύει! Λες να δοκιμάσω τον συνδυασμό με απλό νερό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί όχι;! Έτσι κι αλλιώς τη δουλειά του θα την κάνει..

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes