DIY File Holder | Πως να φτιάξεις κουτί αρχειοθέτησης



Γεια σας! Παρασκευή σήμερα και τι σας έχω;! Άλλο ένα εύκολο και γρήγορο DIY, για να οργανώσετε το γραφείο σας αυτή τη φορά! Στο σημερινό #DIYFriday φτιάχνουμε ένα αποθηκευτικό κουτί για τετράδια, βιβλία και όλα τα σχετικά που θέλετε να έχετε πάνω στο γραφείο σας οργανωμένα, για να τα βλέπετε και να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτά! Σίγουρα κυκλοφορούν πολλά τέτοια εκεί έξω και από ένα γρήγορο search βρίσκεις και οικονομικά. Αλλά γιατί να πληρώσεις για κάτι που μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου σε ότι διαστάσεις θες και να το διακοσμήσεις όπως σου αρέσει; Για το σημερινό DIY λοιπόν θα χρειαστούμε μόλις δυο βασικά υλικά, που συνήθως έχουμε σπίτι και λίγη όρεξη για να φτιάξουμε την κατασκευή μας. Πάμε όμως να ξεκινήσουμε!

Θα χρειαστείτε:
χαρτόκουτα
χαρτί περιτυλίγματος
 σιλικόνη 
κόλλα
χαρτοκόπτη
μολύβι

Αρχικά παίρνουμε την κούτα μας και μετράμε τις διαστάσεις για το κάθε κομμάτι που θα χρειαστούμε και το κόβουμε.



Έπειτα κολλάμε τα κομμάτια μεταξύ τους με σιλικόνη. Όπως είδατε στην αρχική φωτογραφία είναι αρκετό μεγάλο για να μπορεί να χωρέσει και ντοσιέ! 

Αφού έχουμε έτοιμο το κουτί μας, σχεδιάζουμε στο χαρτί περιτυλίγματος το περίγραμμα του και το κόβουμε. Κολλάμε με κόλλα το χαρτί πάνω στο κουτί και το κουτί αρχειοθέτησης είναι έτοιμο!



Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο.




Όπως είδατε η διαδικασία είναι πολύ απλή για να φτιάξεις κι εσύ το δικό σου αποθηκευτικό κουτί αρχειοθέτησης ώστε να οργανώσεις το γραφείο σου. Μπορείτε να διαμορφώσετε τις διαστάσεις του και να το ντύσετε σύμφωνα με τα γούστα σας, για να ταιριάζει με τον χώρο σας και να ικανοποιεί τις δικές σας ανάγκες.

Αυτό ήταν το #DIYFriday της εβδομάδας! Ελπίζω να πήρατε έμπνευση απ΄το σημερινό post για να φτιάξετε τη δική σας δημιουργία. Θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα DIY στο καθιερωμένο μας ραντεβού κάθε Παρασκευή!


Να περνάτε τέλεια και δημιουργικά! 



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

2 σχόλια :

  1. Τι καλή ιδέα να τα φτιάξεις μόνη σου! Αλλάζοντας λίγο τις διαστάσεις τα φτιάχνει και ακριβώς όπως σε βολεύουν! Well done!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Το έψαξα λίγο πριν το φτιάξω είναι η αλήθεια και χρησιμοποίησα περίπου τις αρχικές διαστάσεις ενός κουτιού αρχειοθέτησης..

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes