DIY Tribal Nail Art



Γεια σας! Παρασκευή και πάλι με άλλο ένα πιο καλοκαιρινό nail art που ετοίμασα για εσάς. Στο σημερινό #DIYFriday θα φτιάξουμε ένα πιο boho-tribal σχέδιο, που αν μη τι άλλο φοριέται πολύ το καλοκαίρι αυτό το στυλ. Επέλεξα μεταλλικά χρώματα για τα οποία έχω μια ιδιαίτερη αγάπη και τα προτιμώ τους καλοκαιρινούς μήνες, πολύ περισσότερο απ' τον υπόλοιπο χρόνο! Πάμε όμως να δούμε τι θα χρειαστείτε για να το φτιάξετε...

Θα χρειαστείτε:
βάση
top coat
ασημί μανό
μπλε μεταλλικό μανό
ταινία για τα νύχια
πινελάκι
dotting tool

Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο.


   


Όπως είδατε είναι πολύ εύκολο σχέδιο για να το φτιάξεις, αν έχεις και τα απαιτούμενα υλικά! Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σελοτέιπ αν δεν έχετε ταινία για νύχια και για τα σχέδια μια οδοντογλυφίδα ή ένα τσιμπιδάκι. Δεν είμαι nail artist οπότε αν μπορώ να το φτιάξω μόνη μου εγώ, σίγουρα μπορείτε κι εσείς!




Αυτό ήταν το #DIYFriday αυτής της εβδομάδας και ελπίζω να σας άρεσε! Θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα DIY projects στο καθιερωμένο μας ραντεβού κάθε Παρασκευή.


Εσείς τι χρώματα προτιμάτε στο μανικιούρ σας το καλοκαίρι;



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes