DIY Ombre Marble Stone Nails



Γεια σας! Άλλη μια Παρασκευή έφτασε και σας έχω ετοιμάσει ένα καινούριο DIY! Ένα ombre σχέδιο νυχιών θα δούμε πως να φτιάξουμε σήμερα, με marble stone εφέ σε ροζ χρυσό χρώμα.. Μπορεί να ακούγεται περίπλοκο, αλλά η διαδικασία είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί καμία επιδεξιότητα ή εργαλεία. Είναι πολύ διακριτικό από κοντά, όπως μου αρέσουν να είναι τα νύχια, διακριτικά και περιποιημένα. Το κακό βέβαια με τα σχέδια που επιλέγω να σας δείχνω, είναι ότι ίσως δεν φαίνονται τόσο καλά στις φωτογραφίες, γεγονός που δε σας κρύβω με προβληματίζει.. αλλά θα δω τι θα κάνω!

Θα χρειαστείτε:
βάση νυχιών
top coat
σφουγγαράκι
μανό σε μπεζ απόχρωση
μανό σε ροζ χρυσή απόχρωση
οινόπνευμα ή άρωμα σε σπρέι
ένα μπολάκι

Για το ombre
Περνάμε τη βάση σε όλα μας τα νύχια και έπειτα βάζουμε τα χρώματα που έχουμε επιλέξει στο σφουγγαράκι και αρχίζουμε να ταμπονάρουμε ένα ένα τα νύχια. Τελειώνουμε με top coat.

Για το marble stone εφέ
Σε ένα μπολάκι βάζουμε νερό σε θερμοκρασία δωματίου και ρίχνουμε μια σταγόνα από το ροζ χρυσό χρώμα. Έπειτα ψεκάζουμε με οινόπνευμα ή άρωμα και βουτάμε μέσα το νύχι μας.



 Tip 
Για να διευκολυνθούμε στο καθάρισμα, με τη βοήθεια μιας μπατονέτας απλώνουμε περιμετρικά του νυχιού βαζελίνη.


Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο.




Αυτό ήταν το #DIYFriday της εβδομάδας και ελπίζω να σας άρεσε! Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση για επόμενα DIY αφήστε μου ένα σχόλιο από κάτω.


Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes