Τα Must Ηave των διακοπών



Και ήρθε η ώρα για διακοπές και δεν έχεις μαζέψει τίποτα! Ανοίγεις τη ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πως αν μπορούσες θα τα έπαιρνες όλα μαζί.. (ή μήπως μπορείς; και το κάνεις;)

Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε βρεθεί σ' αυτή τη θέση και είναι λογικό σαν γυναίκα να θες να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα μαζί σου, για να έχεις επιλογές.. Δεν χρειάζεται όμως, γιατί ο σκοπός των διακοπών είναι να χαλαρώσεις, να περάσεις καλά και να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Για να μην αναγκαστείς λοιπόν να προσπαθείς να χωρέσεις 200 κομμάτια σε μια μικρή βαλίτσα πάμε να δούμε μαζί ποια είναι τα must have των καλοκαιρινών διακοπών.

Παπούτσια
Θα χρειαστείς 3 ζευγάρια: σαγιονάρες, σανδάλια, πλατφόρμες. Τις σαγιονάρες για την παραλία, τα σανδάλια για τις καθημερινές σου βόλτες και τις πλατφόρμες για πιο βραδινές εμφανίσεις.

Ρούχα
Τα φορέματα και οι κοντές ή μακριές φόρμες είναι μια πολύ καλή λύση για να αποφύγεις τις μπλούζες, παντελόνια και σορτσάκια τα οποία θα πιάσουν περισσότερο χώρο και θα πρέπει να έχεις σκεφτεί από πριν πως θα τα φορέσεις για να τα συνδυάσεις. Να υπολογίζεις περίπου ότι χρειάζεσαι 1 με 3 σύνολα για κάθε μέρα που θα μείνεις, ανάλογα με τις δραστηριότητες που θα έχεις καθημερινά στις διακοπές σου.

Πανωφόρι
Καλού κακού πάρε κάτι μαζί γιατί δε ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί ο καιρός στις διακοπές σου.

Για την παραλία
Μαγιό, αντηλιακό και after sun, πετσέτα, καπέλο, γυαλιά ηλίου, και ό,τι άλλο προτιμάς να φοράς “από πάνω” όταν είσαι στην θάλασσα.

Τσάντα
Τσάντα θαλάσσης και ένα μικρό τσαντάκι, που ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα, είναι αρκετά για να έχεις ότι χρειάζεσαι μαζί σου τις ημέρες των διακοπών.

Μακιγιάζ
Ένα μικρό νεσεσέρ με μεικάπ, πούδρα, ρουζ, μάσκαρα, κραγιόν, ενυδατική και ένα προϊόν ντεμακιγιάζ είναι όσα χρειάζεσαι, για να είσαι περιποιημένη όποτε χρειαστεί και για να μην κουβαλάς περιττά πράγματα, αφού το καλοκαίρι είναι προτιμότερο να κάνουμε ένα πιο ελαφρύ μακιγιάζ.

Αξεσουάρ
Σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια και δαχτυλίδια μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε σου εμφάνιση, αλλά μπορείς και να τα παραλείψεις αν θέλεις να γλιτώσεις χώρο ή αν προτιμάς να κάνεις πιο απλές εμφανίσεις.


Έτσι λοιπόν όπως είδες για να γλιτώσεις χώρο και να έχεις λιγότερο βάρος, τα ρούχα και παπούτσια που θα επιλέξεις πρέπει να είναι ευκολοσυνδίαστα μεταξύ τους, ώστε συνδυάζοντας τα και με τα κατάλληλα αξεσουάρ να μπορείς να κάνεις περισσότερες από μια εμφανίσεις, αν οι μέρες των διακοπών σου είναι πολλές!


 Extra tip 
Για να γλιτώσεις χώρο απ' τη βαλίτσα σου, στην τσάντα σου μπορείς να έχεις το άρωμα σου και ότι άλλα “μικροπράγματα” πιστεύεις ότι χρειάζεσαι και δε θα σου είναι βάρος να τα κουβαλάς στο χέρι.


Ποια είναι τα δικά σου must have των διακοπών; 



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes