DIY Anthropologie Inspired Hoops



Γεια σας! Στο σημερινό #DIYFriday θα φτιάξουμε σκουλαρίκια! Τα συγκεκριμένα είναι εμπνευσμένα απ' το Anthropologie, ένα site που έχει από κοσμήματα μέχρι είδη διακόσμησης για το σπίτι. Είναι πολύ γνωστό γενικά και αν έχεις χρόνο μπορείς να χαζεύεις για ώρες τα πράγματα που έχει... Είναι γενικά ακριβό και πολλοί bloggers που ασχολούνται με το DIY φτιάχνουν συχνά θέματα εμπνευσμένα από εκεί. Σήμερα θα σας παρουσιάσω τη δική μου απόπειρα να “αντιγράψω” τους κρίκους του Anthropologie, οπότε πάμε να ξεκινήσουμε!

Θα χρειαστείτε:
σύρμα 0,8 mm
σύρμα 0,4 mm
αλυσίδα
2 στρασάκια ή χάντρες

Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο.



Όπως είδατε η διαδικασία είναι σχετικά απλή αν έχεις μια μικρή εξοικείωση με την κατασκευή κοσμημάτων. Εγώ προτίμησα ασημί απόχρωση, γιατί χρυσά κοσμήματα γενικά δε φοράω, οπότε ξέφυγα αρκετά απ' το πρωτότυπο. Είναι ένα πολύ απλό και μίνιμαλ σχέδιο άρα και ευκολοφόρετο! Εσείς μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος και τα υλικά ανάλογα με τα γούστα σας, γιατί έτσι και αλλιώς όπως είπαμε είναι μια δημιουργία εμπνευσμένη απ' το Anthropologie και όχι πιστή αντιγραφή!



Αυτό ήταν το #DIYFriday αυτής της εβδομάδας και ελπίζω να σας άρεσε και να πήρατε έμπνευση για μια δική σας δημιουργία!

Να περνάτε όμορφα και δημιουργικά και μη ξεχνάτε να χαμογελάτε!



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow


SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes