DIY Compact Powder

DIY Compact Powder

Όλες έχουμε στο νεσεσέρ μας ένα bronzer το οποίο με το πέρασμα του καλοκαιριού δε χρησιμοποιούμε πια, με αποτέλεσμα να μένει σχεδόν αχρησιμοποίητο μέχρι τον επόμενο χρόνο, να χαλάει και να το πετάμε.. όχι πια! Πως θα σου φαινόταν να έφτιαχνες με το υπολειπόμενο bronzer σου μια πούδρα με μόλις 3 υλικά που όλοι έχουμε σπίτι μας? Απίστευτο το ξέρω!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι υλικά θα χρειαστούμε και πως θα τη φτιάξουμε..


Θα χρειαστείτε:
Ταλκ (baby powder)
Ένα μέρος του bronzer ( η ποσότητα προσαρμόζεται ανάλογα με το πόσο ανοιχτό ή σκούρο θέλετε το αποτέλεσμα της πούδρας σας)
Οινόπνευμα (προαιρετικά)
Ένα άδειο δοχείο
Μια οδοντογλυφίδα (ή κάτι για ανακάτεμα)

 HOW TO 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή! Απλα ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και η πούδρα μας σε μορφή σκόνης είναι έτοιμη! Τόσο απλά!!


Λίγα μυστικά ακόμα...

Για να γίνει σε μορφή compact αφού ανακατέψετε καλά το bronzer με το ταλκ μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα, παίρνετε ένα κουτάλι ή κάποιο αντικείμενο, που θα σας βοηθήσει να στρώσετε και να πατήσετε τη πούδρα μέσα στο δοχείο σας.

Εφόσον την πατήσετε προσθέτετε το οινόπνευμα μέχρι να δείτε ότι είναι αρκετά βρεγμένη η επιφάνειά της. Στη συνέχεια παίρνετε λίγο χαρτί και συνεχίζετε να πιέζετε προς τα κάτω το μείγμα, για να ενωθούν τα υλικά και να πάρει την compact μορφή! Την αφήνετε να στεγνώσει τελείως πριν την χρησιμοποιήσετε περίπου για 2-3 ώρες.



DIY Compact Powder




Διαβάστε επίσης:






Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας σε Instagram και Twitter για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes