Beauty Hacks | 5 Tips ομορφιάς που πρέπει να ξέρεις

Beauty Hacks | 5 Tips ομορφιάς που πρέπει να ξέρεις


Τι κάνεις αν σου έχει τελειώσει το προϊόν ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιείς, αν πρέπει να φύγεις αμέσως απ΄το σπίτι και δεν προλαβαίνεις να λουστείς και γενικά σε περίπτωση “έκτακτης ανάγκης”; Θα σου δώσω μερικά χρήσιμα tips που έχω δοκιμάσει και με έχουν σώσει πολλές φορές!

  1. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μολύβι σου σαν eyeliner αν ζεστάνεις λίγο τη μύτη του με έναν αναπτήρα. Αυτό θα το βοηθήσει να μαλακώσει με την θερμοκρασία και να απλωθεί πιο εύκολα δίνοντας σου πιο έντονο αποτέλεσμα.
  2. Αν δεν προλαβαίνεις να λουστείς βάλε στις ρίζες των μαλλιών σου λίγο ταλκ όπως ακριβώς θα χρησιμοποιούσες ένα dry shampoo. Έπειτα τίναξε το με τα δάχτυλά σου να φύγει η περίσσια ποσότητα και αμέσως θα δεις το χτένισμα σου ανανεωμένο και με περισσότερο όγκο.
  3. Θέλεις να ξεβαφτείς και σου έχει τελειώσει το προϊόν που χρησιμοποιείς για το ντεμακιγιάζ σου. Μπορείς να το αφαιρέσεις με τον ίδιο τρόπο εύκολα και γρήγορα με δύο προϊόντα που θα βρεις στη κουζίνα του σπιτιού σου. Απλά βάζοντας λάδι ή γάλα σε λίγο βαμβάκι.
  4. Χρησιμοποίησε λίγη βαζελίνη γύρω απ το δάχτυλό σου όταν βάφεις τα νύχια σου για πιο εύκολο καθάρισμα.
  5. Για απαλή απολέπιση αν σου τελείωσε το προϊόν που χρησιμοποιείς μπορείς να προσθέσεις λίγη ζάχαρη στο γαλάκτωμα σου.


Beauty Hacks | 5 Tips ομορφιάς που πρέπει να ξέρεις








Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας σε Instagram και Twitter για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes