DIY Christmas decorations | Φτιάξε μόνος σου Χριστουγεννιάτικους στολισμούς


Γεια σας! Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα με αυτά που θα σας παρουσιάσω. Τόσος κόπος και μερικές μέρες μετά, είμαι ικανοποιημένη απ' το αποτέλεσμα! Όπως θα είδατε και από το τίτλο θα σας δείξω πως μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας χριστουγεννιάτικους στολισμούς! Ετοίμασα για να σας δείξω 4 διαφορετικά DIY που μπορείτε να φτιάξετε χωρίς πολλά υλικά, που συνήθως όλοι έχουμε σπίτι! Πάμε να δούμε τι θα χρειαστείτε για το καθένα ξεχωριστά και πως θα το πετύχετε.


Για το φαναράκι:
χαρτόκουτα
χαρτοταινία
σιλικόνη
σπρέι / μπογιά
8 θήκες Cd (το πορτάκι)



Αρχικά παίρνουμε τα Cd και χαράζουμε με ένα κοπίδι γύρω γύρω το πλαστικό και με τη βοήθεια μιας πένσας ή με ένα κοπτάκι το αφαιρούμε με προσοχή. Στη συνέχεια σχεδιάζουμε το σχέδιο για το φαναράκι μας και όταν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα μεταφέρουμε το σχέδιο μας σε ένα κομμάτι χαρτόκουτα. Κόβουμε με προσοχή τα κομμάτια και τα βάφουμε. Κολλάμε με σιλικόνη τα Cd και τα υπόλοιπα κομμάτια μεταξύ τους. (Εκτός απ' τη σκεπή που την άφησα ανοιχτή για να μπορώ να βάζω μέσα ό,τι θέλω) Τοποθετούμε στις ενώσεις χαρτοταινία. Περνάμε άλλο ένα χέρι χρώμα όπου τοποθετήσαμε τη ταινία και αφήνουμε να στεγνώσει!





Για τη γιρλάντα:

χαρτόνι
κλωστή



Σχεδιάζουμε σε ένα χαρτί το σχέδιο μας το κόβουμε και ξεπατικώνουμε στο χαρτόνι. Όταν τελειώσουμε με το κόψιμο ενώνουμε όλα τα κομμάτια με ένα κομμάτι κλωστή.





Για τη χιονονιφάδα:

σιλικόνη
αντικολλητικό χαρτί
σπρέι
χρυσόσκονη



Σχεδιάζουμε σε ένα χαρτί το σχέδιο μας και τοποθετούμε από πάνω ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί. Γράφουμε με τη σιλικόνη πάνω στο σχέδιο που φτιάξαμε και τελειώνουμε προσθέτοντας χρυσόσκονη πριν προλάβει να στεγνώσει (εναλλακτικά βάφουμε με σπρέι) και ξεκολλάμε.




Για το δέντρο:

χαρτόνι
φύλλα Α4
σελοτέιπ



Δημιουργούμε ένα κώνο με το χαρτόνι μας. Στη συνέχεια διπλώνουμε τα φύλλα Α4 και κόβουμε σε διάφορα μήκη. Κάθε κομμάτι το κόβουμε σε τριγωνικό σχήμα, αφήνοντας ένα περιθώριο από κάτω και με αυτό το τρόπο δημιουργούμε γιρλάντες που θα αναπαριστούν τα φύλλα του δέντρου μας. Τσακίζουμε προς τα έξω τα φύλλα και τα στερεώνουμε πάνω στο κώνο μας με σελοτέιπ.






Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο.


Αν σας άρεσε το σημερινό βίντεο κάντε εγγραφή στο κανάλι μας και πατήστε το καμπανάκι για να ειδοποιείστε για κάθε νέο βίντεο που ανεβαίνει!


Αυτά είχα να σας προτείνω για σήμερα. Μακάρι να είχα και άλλο χρόνο για να ετοιμάσω και να μοιραστώ μαζί σας περισσότερα! Απόλαυσα την όλη διαδικασία αν και ήταν αρκετά χρονοβόρα. Ελπίζω να σας έδωσα έμπνευση για να φτιάξετε και εσείς τους φετινούς δικούς σας χριστουγεννιάτικους στολισμούς.


Καλές γιορτές να έχουμε! 🎄🎅







Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας σε Instagram και Twitter για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

SPREAD THE LOVE

2 σχόλια :

  1. Πάρα πολύ καλά όλα! Δεν ξέρω ι να πρωτο-διαλέξω να φτιάξω! Μάλλον για τις νυφάδες είμαι μου φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ αυτό θα σου πρότεινα! Είναι και το πιο γρήγορο!!

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes