Sixteen nail polish review


Γεια σας! Σήμερα σκέφτηκα να κάνω ένα review για τα μανό της εταιρείας Sixteen καθώς τα χρησιμοποιώ εδώ και μερικά χρόνια! Η Sixteen cosmetics ιδρύθηκε πριν 11 χρόνια στο Λονδίνο και είναι μια οικονομική εταιρεία με καλής ποιότητας προϊόντα σε σχέση με την τιμή τους.

Στο θέμα μας όμως τώρα. Τα μανό της εταιρείας Sixteen έχουν αρκετά καλή απόδοση και διάρκεια. Σχεδόν όλα με δύο χέρια έχουν τέλεια κάλυψη και εμένα προσωπικά μου κρατάνε 5-7 μέρες. Στα θετικά τους επίσης είναι το γεγονός ότι στεγνώνουν πολύ γρήγορα μόλις μέσα σε 50 δευτερόλεπτα! Η τιμή τους είναι στα 1.5 ευρώ και υπάρχει μεγάλη γκάμα χρωμάτων για να διαλέξετε!

Τα έχετε δει πολλές φορές μέσα στο blog μου καθώς κυρίως αυτά χρησιμοποιώ στα DIY μανικιούρ που σας δείχνω και όχι μόνο! Πρόσφατα το χρησιμοποίησα και σ' ένα διαφορετικό DIY project δείχνοντας σας πως να μετατρέψετε τη θήκη του κινητού σας σε marble!


Εδώ είναι μερικά από αυτά και ένα swatch για να τα δείτε. Επέλεξα να σας δείξω τις πιο χειμερινές αποχρώσεις.



Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο το σημερινό ποστ. Εμείς θα τα πούμε την Παρασκευή με νέο DIY, μέχρι τότε να περνάτε όμορφα!




Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας σε Instagram και Twitter για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes