Μην καλύπτεις την ομορφιά σου, ανάδειξε την!



Εντάξει δε λέω ωραίο είναι να βάφεσαι και να περιποιείσαι τον εαυτό σου για να δείχνεις όμορφη.. Αλλά μη ξεχνάς πως είσαι ήδη όμορφη! Γιατί είσαι εσύ! Είσαι όμορφη και μοναδική γι' αυτό που είσαι! (Εκτός κι αν έχεις δίδυμη αδερφή [😜] που και πάλι όσο ίδιες και να μοιάζετε μεταξύ σας εμφανισιακά, κατά βάθος είστε διαφορετικές και αυτό είναι που κάνει τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστό η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας του, και οι ατέλειες του.) Είσαι όμορφη με όλες τις ατέλειες σου και πρώτα πρέπει να το δεις εσύ αυτό! Μη νιώθεις ανασφάλεια και μη κρύβεσαι! Ωραία τα λέω, αλλά πως θα το πετύχεις θα μου πεις τώρα αυτό...

Καταρχάς μην επικεντρώνεσαι τόσο στο έξω, σε ό,τι μπορείς να “κρύψεις”, αλλά δωσε προσοχή σε ό,τι μπορείς να “φτιάξεις”, ό,τι μπορείς να “βελτιώσεις”! Και για να καταλάβεις τι εννοώ, να φέρω ένα παράδειγμα... Μη πάρεις το μεικαπ που δίνει τέλεια κάλυψη για να εξαφανίσει κανά δυο σπυράκια και μερικές διχρωμίες, αντ' αυτού πάρε τη κρέμα που θα εξαφανίσει αυτές τις ατέλειες. Περιποιήσου περισσότερο την επιδερμίδα σου και τον εαυτό σου! Ένταξε στην ρουτίνα σου μια πρωινή και βραδινή περιποίηση για πριν και μετά το μακιγιαζ σου. Έτσι το δέρμα σου θα παραμένει καθαρό και ενυδατωμένο.

Δε φτάνει όμως μόνο αυτό. Κάνε κάθε φορά τις πιο υγιεινές επιλογές για σένα! Κοίτα ποιο είναι το καλό σου και φρόντισε τον εαυτό σου περισσότερο! Μη πίνεις αναψυκτικά, πιες νερό. Ξεκίνα να ασκείσαι περισσότερο ή αν δε το κάνεις καθόλου, βρες έστω ένα τέταρτο μέσα στη μέρα να κάνεις κάτι. Σε βάθος χρόνου θα δεις διαφορά και αμέσως θα αισθανθείς καλύτερα. Η διάθεση σου θα αλλάξει! Θα νιώθεις περισσότερη ενέργεια. Και θα αναρωτηθείς τώρα “Πως είναι δυνατόν μετά από άσκηση να έχω περισσότερη ενέργεια, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί;”... Κι όμως! Σκέψου πόση ενέργεια έχεις όταν κάθεσαι στον καναπέ και πόση παραπάνω όταν κάνεις κάτι, όσο είσαι σε εγρήγορση τόση περισσότερη ενέργεια έχεις να δώσεις!

Πρόσεξε τη διατροφή σου! Άνθρωποι είμαστε δε λέω, ποικιλία χρειάζεται και όχι καταπίεση... Αλλά όταν μπορείς να αποφύγεις κάτι, απόφυγε το! Μη τρως τα συναισθήματα σου! Αν δεν αισθάνεσαι καλά, καλύτερα κάτσε μίλα σε κάποιον, ή έστω γράψε πως αισθάνεσαι σε ένα χαρτί να σου φύγει και να τα βγάλεις από μέσα σου. Μην τρως αλλόγιστα από βαρεμάρα ή λύπη. Φάει συνειδητά! Άκου το σώμα σου! Το να τρως κάθε τρεις και λίγο για να κάνεις “καύσεις” και καλά προσωπικά δεν το πιστεύω (σε σχέση με όσα έχω διαβάσει κατά καιρούς)! Πιο πολύ άγχος δημιουργεί το να ακολουθείς μια συγκεκριμένη δίαιτα και να πρέπει να τρως συγκεκριμένα γεύματα μέσα στη μέρα. Φάε όταν πεινάς!

Κοιμήσου! Ο ύπνος ξεκουράζει, θρέφει το δέρμα και ηρεμεί το μυαλό επίσης. Οι ευεργετικές ιδιότητες του ύπνου είναι πολλές! Μη ξενυχτάς, μη πίνεις! Ναι ξέσκασε που και που χρειάζεται, αλλά σκέψου πρώτα πως μπορεί να σε βοηθήσει η κάθε επιλογή σου στο να γίνεις καλύτερη.


Άφησε πίσω όλες τις καταστροφικές σου συνήθειες και ξεκίνα να σε αγαπάς και να σε προσέχεις περισσότερο, σε ότι επιλέγεις να κάνεις! 





Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes