DIY Heart Bracelet | Φτιάξε βραχιόλι σε σχήμα καρδιάς



Γεια σας! Άλλο ένα DIY σας ετοίμασα σήμερα, διατηρώντας το κλίμα των προηγούμενων αναρτήσεων και επηρεασμένη απ' την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα σας δείξω πως να φτιάξετε ένα βραχιόλι με καρδιά και βέλος! Αυτό αποτελεί το διακοσμητικό του αλλά κάνει και χρέη κουμπώματος, καθώς περνώντας το βέλος μέσα απ' την καρδιά μ' αυτό τον τρόπο κλείνει!




Θα χρειαστείτε:
σύρμα 0,8 mm
2 κρικάκια
αλυσίδα
πενσάκια


Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο!








Ελπίζω να σας άρεσε και να πήρατε έμπνευση για τις δικές σας δημιουργίες! Εγώ περνάω δημιουργική περίοδο και είμαι σε φάση “πάρτε μου το σύρμα απ' τα χέρια”!! Πιο πολύ απολαμβάνω την διαδικασία της δημιουργίας παρά τα φοράω να πω την αλήθεια.. Γενικά δε φοράω πολλά αξεσουάρ μερικές φορές μπορεί και καθόλου! Θα μου πείτε γιατί τα φτιάχνεις;! Απλά επειδή μου αρέσει! Ευελπιστώ στο μέλλον όταν μεγαλώσει η παρέα μας, κάθε τι που σας παρουσιάζω όταν αφορά κόσμημα, να το κάνω giveaway και να το χαίρεται κάποια από εσάς απ' το να κάθεται στο συρτάρι μου.. We will see!



Να περνάτε όμορφα και δημιουργικά! Και μη ξεχνάτε να χαμογελάτε! 



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

1 σχόλιο :

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes