Ιδέες Αποκριάτικου Μακιγιάζ


Γεια σας! Πλησιάζουν οι απόκριες και είδαμε ήδη πως μπορούμε να φτιάξουμε τη δική μας μάσκα στο DIY της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά δεν ήταν δυνατόν να σας αφήσω μόνο μ' αυτό! Έτσι λοιπόν μπαίνοντας σιγά σιγά περισσότερο στο αποκριάτικο κλίμα, σκέφτηκα να σας δώσω μερικές ιδέες για την φετινή σας μεταμόρφωση, την οποία μπορείτε να πετύχετε αποκλειστικά με το κατάλληλοmakeup και με ελάχιστες στιλιστικές παρεμβάσεις στα ήδη υπάρχοντα ρούχα σας.




Pop Art


Έτσι αν θέλεις να είσαι σαν να έχεις μόλις ξεπηδήσει από κόμικ μπορείς να επιλέξεις ένα pop art look.



Fairy


Εναλλακτικά μπορείς να ντυθείς νεράιδα-ξωτικό επιλέγοντας μια χρωματική απόχρωση να κινηθείς και στολίζοντας τα μαλλιά σου με λουλούδια και διάφορα διακοσμητικά.



Vampire


Πάντα είναι της μόδας τα βαμπίρ και θα καταφέρεις να παραστήσεις πολύ εύκολα ένα, απλά τονίζοντας με μαύρο περιμετρικά τα μάτια σου και σχηματίζοντας μικρές κόκκινες γραμμές που αναπαριστούν φλέβες.



Sugar Skull


Επηρεασμένη από την μεξικάνικη παράδοση, μπορείς να επιλέξεις την μεταμφίεση “sugar skull” που φαίνεται παράδοξα όμορφη σε σχέση με αυτό που αναπαριστά.



Deer



Από τις πιο “εύκολες” θα έλεγα μεταμφιέσεις είναι αυτές σε ζώο, καθώς έχεις πολλές επιλογές να διαλέξεις και με μερικά στοιχεία στο μακιγιάζ σου μπορείς να πετύχεις την τέλεια μεταμόρφωση.


Περισσότερες ιδέες θα βρεις στο σχετικό πίνακα στο λογαριασμό μου στο Pinterest.



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

2 σχόλια :

  1. Πολύ ευφάνταστες προτάσεις αποκριάτικου μακιγιάζ... να σου πω πως ξεχώρισα αυτή του βαμπιρ... καλό τριήμερο!

    https://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι δε μπορώ να διαλέξω.. χαχα
      Επίσης, καλό τριήμερο!! :)

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes