Valentine's Day Gift Guide

Πλησιάζουν οι μέρες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δε μπορείς να σκεφτείς τι δώρο να πάρεις στον/στην αγαπημένο/η σου. Αν θες να ξεφύγεις απ' τα κλασσικά λουλούδια, κάρτες, αρκουδάκια, σοκολατάκια εδώ θα βρεις μερικές προτάσεις για να κάνεις την καλύτερη επιλογή γι' αυτόν/ή!



 FOR HER 

Εναλλακτικά λοιπόν διατηρώντας πάντα το ρομαντισμό της ημέρας μπορείς να επιλέξεις να της κάνεις δώρο μια θήκη κινητού με λουλούδια ή με κάποιο άλλο γλυκό μοτίβο. Ένα κόσμημα σε σχήμα καρδιάς ή ένα μπρελόκ για τα κλειδιά της. Ένα πορτοφόλι ή τσάντα. Το αγαπημένο της άρωμα ή μια κούπα.



 FOR HIM 


Για τον σύντροφό σου λοιπόν επηρεασμένη απ' τον κλίμα της ημέρας μπορείς να επιλέξεις να του πάρεις κάποιο αξεσουάρ με κόκκινες λεπτομέρειες. Αυτό μπορεί να είναι ζώνη, είτε πορτοφόλι, ακουστικά αν του αρέσει να ακούει μουσική ή ένα μπρελόκ για το αμάξι του! Εναλλακτικά μπορείς να του πάρεις ένα ρολόι ή μια μηχανή τριμαρίσματος.


Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου! ❤ 



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes