Blogger New Themes | Νέα θέματα του Blogger



Ανοίγω την Τρίτη τον υπολογιστή μου και τι να δω;! Μια ειδοποίηση απ' τον Blogger για την κυκλοφορία νέων θεμάτων. Μπορώ να πω πως είναι όλα όμορφα μίνιμαλ και μοντέρνα, αρκετά κοντά στο στυλ μου και μου αρέσουν πολύ!

Αυτό όμως τα κάνει ικανά ώστε να αντικαταστήσω το ήδη υπάρχον θέμα μου με κάποιο από αυτά; 
Θα σας πω.. Στο μέλλον μπορεί! Πρώτον γιατί όπως σας είπα είναι στο στυλ μου, δεύτερον γιατί είναι κατασκευασμένα απ' τον Blogger γεγονός που θα τα κάνει πιο γρήγορα στην περιήγηση και πιο εύκολα στην παραμετροποίηση σύμφωνα με το προσωπικό μου γούστο. Να πω την αλήθεια ήδη τα δοκίμασα, σε ένα “πειραματικό” blog που έχω δημιουργήσει ταυτόχρονα με την δημιουργία του δικού μου, για να δοκιμάζω θέματα και διάφορα πράγματα εκεί και θα μπορούσα να φανταστώ το blog μου κάπως έτσι.

Γιατί δεν το κάνω ακόμα;
Γιατί το blog μου δε μετράει ούτε χρόνο “κυκλοφορίας” και μπορεί να ξενίσει και να μπερδέψει τους αναγνώστες μου που όπως είναι φυσικό δεν είναι ακόμα πάρα πολλοί. Η αλήθεια είναι ότι έχω σκοπό να αλλάξω εμφάνιση μακροπρόθεσμα.. για την ανανέωση θέλετε; γιατί βαριέμαι και εγώ σχετικά γρήγορα; γιατί είναι ωραίες οι αλλαγές; γιατί πιστεύω πως ένα διαφορετικό θέμα θα εξυπηρετεί καλύτερα τις αναρτήσεις του blog μου όταν θα έχουν αυξηθεί σε αριθμό; Οι λόγοι είναι πολλοί! Δε το κάνω ακόμα γιατί είναι νωρίς για το δικό μου ιστολόγιο νομίζω.

Εσείς σκέφτεστε να αλλάξετε την εμφάνιση του ιστολογίου σας; Κι αν το έχετε ήδη κάνει πόσες φορές την αλλάξατε μέχρι να καταλήξετε στο συγκεκριμένο; Αφήστε μου ένα σχόλιο από κάτω!

Για όσους δεν έχουν δει ακόμα τα θέματα μπορείτε να τα δείτε εδώ. Αν ξεκινάς τώρα το blog σου είναι ιδανικά, έχοντας μια σύγχρονη εμφάνιση που θα κάνει το ιστολόγιο σου να ξεχωρίζει! Πιστεύω έχουν κάνει καλή δουλειά! Εσάς πως σας φαίνονται;



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

6 σχόλια :

  1. Ειναι πολυ ομορφα τα καινουρια θεματα...πολυ μινιμαλ οπως μου αρεσει.Δισταζω να κανω την αλλαγη γιατι και το δικο μου μπλογκ δεν εχει κλησει εξαμηνο ακομα:)Πολυ ωραιο το αρθρο:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Εντάξει αναλόγως.. Μέχρι τους 2-3 πρώτους μήνες πιστεύω έχεις περιθώριο για αλλαγές όταν δεν έχεις ακόμα μεγάλη επισκεψιμότητα.. Το θέμα είναι να διορθώνεις το blog σου προς το καλύτερο για να κάνεις πιο ευχάριστη την περιήγηση στον αναγνώστη! :)

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς η ευτυχώς ότι σου ταίριαζε στυλιστικά πριν 3-4 χρόνια δεν συνεχίζει πάντα! Προσωπικά κάνω συχνά αλλαγούλες μικρές και τώρα τελευταία μία μεγάλη αλλά αν με πιστεύεις θέμα ολόκληρο δεν έχω αλλάξει ακόμα χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύει αυτό.. Οπότε θέλοντας και μη οι μικροαλλαγές χρειάζονται! Για ν' αλλάξεις θέμα νομίζω χρειάζεται μεγααάλη απόφαση!! Περισσότερο για την χρονοβόρα διαδικασία για να τα φτιάξεις όλα απ' την αρχή..

      Διαγραφή
  3. Εμείς το τολμήσαμε Ρία! Το μόνο που δεν λειτουργεί στα καινούργια θέματα είναι το "You Might Also Like" και η αλήθεια είναι πως δεν καταφέραμε να το προσθέσουμε. Πάντως είναι πολύ πιο γρήγορα στη φόρτωση και λειτουργικά, παράλληλα με τον όμορφο σχεδιασμό.
    Φιλιά
    Μαρίνα - Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και τις πληροφορίες θα το έχω υπόψιν! :)

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes