Minimal Spring Nail Design | Ανοιξιάτικο σχέδιο νυχιών




Γεια σας, γεια σας! Μπήκε ο Μάρτης αν και η άνοιξη αργεί ακόμα, καθώς 20 Μαρτίου και ημέρα Δευτέρα πέφτει φέτος η εαρινή ισημερία (η άχρηστη πληροφορία της ημέρας) αλλά δε μας πτοεί αυτό... Κάθε μέρα που περνάει πλησιάζει όλο και περισσότερο!! Και για να την φέρω ακόμα πιο κοντά σας, ετοίμασα ένα ανοιξιάτικο θα έλεγα DIY. Ένα απλό μίνιμαλ και ανοιξιάτικο μανικιούρ θα σας δείξω πως να φτιάξετε σήμερα! Σε σχέση με τα προηγούμενα αυτό είναι περισσότερο στο στυλ μου και ελπίζω να σας αρέσει. Μου αρέσουν γενικά τα απλά και διακριτικά σχέδια που να φαίνεται από κάτω και το φυσικό χρώμα των νυχιών. Σκέφτομαι να δημιουργήσω μια σειρά από μινιμαλ ιδέες με σχέδια νυχιών, οπότε αν σας αρέσουν κι εσάς τα πιο απλά σχέδια stay tuned γιατί θα έρθουν περισσότερα στη συνέχεια...




Θα χρειαστούμε:
βάση
ένα ημιδιάφανο μανό σομόν απόχρωσης
ένα μανό βάσης γαλλικού άσπρης απόχρωσης (προαιρετικά)
ένα μανό απόχρωσης κρεμ
dotting tool
πινελάκι λεπτό
στρας (προαιρετικά)
top coat



Αρχικά περνάμε τη βάση μας σε όλα τα νύχια. Στη συνέχεια περνάμε με το χρώμα μας το άσπρο μέρος του νυχιού μας, ώστε να μας βοηθήσει πιο εύκολα να δημιουργήσουμε το ombre εφέ επειδή το μανό μας είναι ημιδιάφανο. Μετά παίρνουμε ένα κομμάτι σφουγγαράκι βάζουμε μια στρώση μανό και ταμπονάρουμε προσεχτικά το νύχι μας! Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα! Τελειώνουμε με top coat.






Για το σχέδιο απλώνουμε μια στρώση μανό βάσης γαλλικού (προαιρετικά) για να μας δώσει ένα πιο ομοιόμορφο χρώμα στο νύχι. Με το εργαλείο για τις τελείες σχηματίζουμε μικρές τελίτσες σε κύκλο για να δημιουργήσουμε ένα λουλούδι. Με ένα πινελάκι τραβάμε απ' τη μέση κάθε τελείας προς το κέντρο για να σχηματίσουμε τα πέταλα. Προσθέτουμε στρας στο κέντρο κάθε λουλουδιού ή σχηματίζουμε μια τελεία με ανοιχτόχρωμο μανό και τελειώνουμε με top coat.




Το μανικιούρ μας είναι έτοιμο! Πως σας φαίνεται;





Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο.










Ελπίζω να κατάφερα και σήμερα να σας δώσω έμπνευση μέσα απ' αυτό το post. Να περνάτε όμορφα και δημιουργικά!




Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

2 σχόλια :

  1. Πολυ ομορφα κι εγω προτιμω της απλες γραμμες και σχεδια στα νυχια.Thanks for the tip πολυ ωραιο αρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!! Χαίρομαι που σ' άρεσε! :)

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes