Spring Trends 2017 | Ανοιξιάτικα Trends 2017


Η άνοιξη έφτασε και ήρθε η ώρα για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας! Μιλήσαμε ήδη σε προηγούμενο post για τα ανοιξιάτικα must have της ντουλάπας μας, έτσι πάμε να δούμε ποιες είναι οι φετινές τάσεις της μόδας για την άνοιξη του 2017 και τι θα βρούμε φέτος στα καταστήματα.


Ανοιξιάτικα Trends 2017

Floral
Όπως κάθε άνοιξη έτσι και φέτος το floral είναι της μόδας. Μόνο που φέτος θα το βρεις παντού! Σε τζιν, παπούτσια, jackets ακόμα και σε τσάντες. Και δε μιλάω για το κλασσικό floral που σ' άλλους μπορεί να αρέσει και σε άλλους όχι αλλά για μια πιο vintage εκδοχή θα έλεγα αφού το βλέπουμε “τυπωμένο” σε κεντητό σχέδιο πάνω στα ρούχα. Αν θες να τολμήσεις σίγουρα αυτό είναι το απόλυτο trend του 2017!

Ρίγες
Σε πουκάμισα, μπλούζες, παντελόνια, φορέματα, ρίγες παντού!

Ώμος έξω
Ναι αυτό το trend μετά από πολλά χρόνια επέστρεψε!

Παντρεμένα patterns
Όπου μπορείς να συνδυάσεις δύο μοτίβα μαζί.

Μπλουζάκια με λογότυπα
Η πιο ευκολοφόρετη τάση. Υπάρχει ήδη εδώ και καιρό και σίγουρα όλες έχουμε μια μπλούζα με μια φράση στη ντουλάπα μας.

Ρόμπες
Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται οι ρόμπες έχουν απενοχοποιηθεί και μπορείς να φορέσεις ρούχα τύπου “ρόμπα” ακόμα και για μια βραδινή σου εμφάνιση.

Ροζ
Όλες οι αποχρώσεις του ροζ φέτος είναι πολύ της μόδας. Αν είσαι φαν του ροζ σίγουρα θα λατρέψεις αυτή την τάση.

Έντονα χρώματα
Και είναι λογικό! Αν δεν τολμήσεις αυτή την εποχή με πιο έντονα χρωματικά ρούχα πότε;

Μεγάλα μανίκια
Μπλούζες με μεγάλα μανίκια, βολάν, περίεργα σκισήματα, μανίκια καμπάνα, που δένουν κλπ...

Τζιν
Εκτός φυσικά από τα παντελόνια θα δούμε τζιν φούστες, jackets, φορέματα.

Κάθε χρόνο όλο και κάτι καινούριο εμφανίζεται ή επανεμφανίζεται απ' το παρελθόν ή απλά προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα trends. Πια ζούμε σε μια εποχή που λίγο πολύ είναι όλα στη μόδα, π.χ βλέπουμε παντελόνια skinny, καμπάνα, φαρδιά, boyfriend, ψηλόμεσα κλπ.. To θέμα με τη μόδα είναι να την προσαρμόζεις πάνω σου! Κι αυτό θα το πετύχεις αφού πρώτα έχεις βρει το στυλ σου! Ναι είναι ωραίο να ακολουθείς τη μόδα, αλλά όταν θες να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου δεν έχεις και πολλές επιλογές στα μαγαζιά πέρα απ' τις “τάσεις” κάθε εποχής. Γι' αυτό κοίτα να αγοράσεις κάποια κομμάτια που ταιριάζουν στα ήδη υπάρχοντα ρούχα σου, σε κολακεύουν και εναρμονίζονται με το προσωπικό σου στυλ, κοινώς “τα φοράς και δε σε φοράνε”!


Παρακάτω σας έχω μερικές επιλογές για να πάρετε ιδέες! Κάντε κλικ στο βέλος δεξιά για να δείτε τα υπόλοιπα και κλικ σε κάθε εικόνα για να μεταφερθείτε στο κατάστημα για περισσότερες πληροφορίες.


Εγώ έχω μια αδυναμία στα floral! Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας τάση για φέτος;



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

4 σχόλια :

  1. Ανώνυμος22/3/17

    Πολύ όμορφο άρθρο!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ και για την επίσκεψη και το σχόλιο! :)

      Διαγραφή
  2. Λατρεύω την Άνοιξη γιατί σου δίνει το ερέθισμα να ντυθείς χαρούμενα με ανοιχτά χρώματα,φλοραλ λεξικό, παστέλ και τόσα άλλα,απολαμβάνοντας τις εξόδους σου.Ειμαι λάτρηςτου λευκού με πινελιές σε παστέλ αποχρώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το πράγμα μου αρέσει και μένα στην άνοιξη! Φέρνει μια ανανέωση στη διάθεση μας κάνοντας πιο ανοιχτόχρωμες επιλογές στα ρούχα μας...

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes