Easter DIY ideas

Γεια σας! Είμαστε στα μέσα της Μ. Εβδομάδας και όσοι με παρακολουθείτε την αγάπη μου για το χειροποίητο και το DIY την έχετε καταλάβει! Σας έδωσα ήδη ιδέες για το Πάσχα για τον στολισμό και όχι μόνο, με πηγή έμπνευσης το Pinterest εδώ.. σήμερα όμως θέλω να μοιραστώ μαζί σας δημιουργίες άλλων bloggers που παρακολουθώ και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το ταλέντο τους και την δημιουργικότητα τους!! Πραγματικά χαίρομαι να ανακαλύπτω νέα blogs και ανθρώπους που έχουν φαντασία και αυτήν την “ανησυχία” της δημιουργίας στο αίμα τους.


Μεταλλικές Πασχαλιάτικες λάμψεις | Harmony in space



DIY λαμπάδα με χάντρες | Imagine Hearts















Αυτή ήταν η έμπνευση της ημέρας που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.. οι δικές μου πηγές έμπνευσης στην ουσία τον τελευταίο καιρό.. Κάντε κλικ στον κάθε τίτλο για να μεταφερθείτε στο αρχικό post και στο αντίστοιχο blog κατά συνέπεια, όπου θα βρείτε και θα πάρετε πολλές παραπάνω ιδέες που είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσουν!



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

1 σχόλιο :

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes