DIY After Sun | Φτιάξε το δικό σου after sun



Καλοκαιράκι πια και ελπίζω να σας πετυχαίνω σε διακοπές! Άλλοι ίσως να ετοιμάζεστε τώρα να πάτε κάπου και κάποιοι άλλοι μπορεί μόλις να επιστρέψατε.. δεν έχει σημασία, γιατί ο καιρός είναι “καλός”, οπότε η ζέστη και κατά συνέπεια τα μπάνια συνεχίζονται! Όλοι χρησιμοποιούμε αντηλιακό για την προστασία απ' την βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου, όμως επίσης σημαντική είναι και η χρήση του after sun, για να ενυδατώσουμε την επιδερμίδα μας ύστερα από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο, αλλά και να ανακουφίσουμε το δέρμα μας απ' την ζέστη δίνοντας του μια αίσθηση δροσιάς.

Όπως είναι φυσικό θα βρείτε πολλά προϊόντα after sun στο εμπόριο σε μορφή κρέμας ή σπρέι.. Σήμερα όμως θα μοιραστώ μια συνταγή μαζί σας, για να φτιάξετε το δικό σας after sun με φυσικά υλικά, μέσα σε λίγα βήματα.

Θα χρειαστείτε:
2 κουτ. σουπ. νερό αμαμελίδας
1/4 φλυτζ. τζελ αλόης
1/2 κουτ. γλ. βιταμίνη Ε
2 κουτ. σουπ. λάδι καρύδας (υγρό)
10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας
2 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντα
βαποριζατέρ


Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα τοποθετούμε σε ένα μπουκαλάκι σπρέι. Μπορείτε να το διατηρήσετε και στο ψυγείο για πιο δροσερό αποτέλεσμα.



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes