DIY Geometric Jewellery Box



Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Στο σημερινό #DIYFriday θα δούμε πως μπορούμε να αλλάξουμε ένα παλιό κουτί κοσμημάτων και να του δώσουμε μια πιο σύγχρονη αισθητική. Ίσως κάποιοι να το προτιμούσατε όπως ήταν πριν, εγώ πάλι καιρό το έβλεπα και ήθελα κάπως να το μεταμορφώσω.. Έτσι λοιπόν μου ήρθε η ιδέα να το βάψω! Άσπρο το ήθελα όπως και έγινε.. βέβαια με τις αλλαγές στον χώρο μου, η αρχική ιδέα για την αλλαγή του δεν ταίριαζε πια! Και επειδή το προγραμματισμένο project αυτής της Παρασκευής δε βγήκε (καλοκαίρι, καταλαβαίνετε..) όπως υπολόγιζα, έπρεπε να σκεφτώ κάτι γρήγορα, οπότε ανέτρεξα στην “To Do” λίστα μου και να το αποτέλεσμα!




Θα χρειαστείτε:
ξύλινο κουτί
γυαλόχαρτο
λευκό χρώμα
μεταλλικά μανό ή ακρυλικό χρώμα
σελοτέιπ

Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο.



Η διαδικασία είναι πολύ απλή όπως είδατε. Και μπορείτε να διαμορφώσετε το αποτέλεσμα ανάλογα με τα γούστα σας. Αν έχετε ένα πιο ανοιχτό χρώμα ξύλου κουτί, μπορείτε να παραλείψετε το βάψιμο και να το αφήσετε στο φυσικό του για μεγαλύτερη αντίθεση! Τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι απλά, τα οποία και είχα σπίτι, γιατί αυτή είναι και η λογική του DIY, να χρησιμοποιείς πράγματα τα οποία έχεις στην κατοχή σου! Επέλεξα να κάνω γεωμετρικά σχέδια για να του δώσω ένα πιο μοντέρνο ύφος. Αντί για τρίγωνα μπορείτε να κάνετε γραμμές, βούλες ή και να τα συνδυάσετε όλα αυτά μαζί!




Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό post και να σας έδωσα έμπνευση για μια δική σας δημιουργία! Ίσως αν είχα λίγο περισσότερο χρόνο να έβγαινε λίγο καλύτερο-διαφορετικό το αποτέλεσμα... Εσάς πως σας φαίνεται;



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

4 σχόλια :

  1. Μου αρέσει πολύ το άσπρο χρώμα σαν βάση καθώς και τα γεωμετρικά σχήματα σαύρα τα χρώματα.Εναι μία μοντέρνα εκδοχή υπέροχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!! Όσο περνάνε οι μέρες και το βλέπω νομίζω μ' αρέσει και μένα περισσότερο!

      Διαγραφή
  2. Εντάξει πανέξυπνη ιδέα να χρησιμοποιήσεις τα μανό! Και να δεις που έχω πολλά που κάθονται! Well done!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!! Μανό υπάρχουν πάντα σπίτι και συνήθως αποτελούν μια καλή λύση για τα DIY projects μου είναι η αλήθεια.. χαχα

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes