DIY YouTube Channels To Follow

Καιρό σκεφτόμουν να φτιάξω ένα τέτοιο post... Το Youtube αν μη τι άλλο έχει μπει για τα καλά στις ζωές όλων και λίγο πολύ οι περισσότεροι έχουμε κάποιο αγαπημένο κανάλι που παρακολουθούμε συστηματικά. Γι' αυτό σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τα δικά μου αγαπημένα κανάλια με DIY περιεχόμενο, τα οποία πάντα έχουν να παρουσιάσουν κάτι καινούριο και να μου δώσουν έμπνευση για καινούριες ιδέες και δημιουργίες. Πάμε να τα δούμε!


Mr. Kate



Αν σου αρέσει η διακόσμηση σίγουρα θα λατρέψεις αυτό το κανάλι. Έχει διάφορες σειρές βίντεο όπου μεταμορφώνουν χώρους σπιτιών ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούν και DIY κατασκευές για να γλιτώσουν χρήματα και να δώσουν ένα πιο προσωπικό στοιχείο στο χώρο.


Ann Le



Δεν είναι ένα καθαρά DIY κανάλι καθώς σε αυτό θα βρεις και βίντεο σχετικά με την μόδα, την ομορφιά κ.α. Βέβαια έχει μια πολύ ιδιαίτερη αισθητική που μου αρέσει, ενώ ταυτόχρονα η ίδια φαίνεται και πολύ ευγενική παρουσία που σε κάνει να βλέπεις τα βίντεο της ευχάριστα.


Paula Stephania



Την ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα. Δε θα καταλάβεις τίποτα απ' ότι λέει καθώς μιλάει πορτογαλικά(;!). Αυτό το κορίτσι όμως δείχνει πάντα πολύ δημιουργικές κατασκευές, χρησιμοποιώντας και εναλλακτικά ανακυκλώσιμα υλικά, πράγμα που με χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού αυτό έχει σημασία στα DIY, να μπορείς να χρησιμοποιείς πράγματα που ήδη έχεις δίνοντας τους μια διαφορετική πνοή!


The Sorry Girls



Δυο κορίτσια με μεγαλεπήβολα DIY καθώς φτιάχνουν κυρίως κατασκευές για τη διακόσμηση του σπιτιού.


DIY Creators



Αν πιάνουν τα χέρια σου και σου αρέσουν οι κατασκευές με ξύλο, εδώ θα βρεις πως μπορείς να φτιάξεις μόνος σου έπιπλα για την διακόσμηση του σπιτιού και όχι μόνο!


HomeMadeModern



Της ίδιας λογικής με το προηγούμενο είναι και αυτό το κανάλι, αφού θα βρεις πολλά DIY projects με έπιπλα για το σπίτι που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου, για να γλιτώσεις χρήματα και να δώσεις μια πιο μοντέρνα και μίνιμαλ αισθητική στον χώρο σου.


Nastazsa



DIY και ιδέες διακόσμησης θα βρεις και σε αυτό το κανάλι, με έξυπνα και εύκολα projects, όπου μέσα από λίγες αλλαγές μπορείς να μεταμορφώσεις τελείως τον χώρο σου.



Αν δεν το έχετε κάνει ήδη εδώ θα βρείτε και το δικό μου κανάλι στο Youtube για να κάνετε εγγραφή, το οποίο μέχρι στιγμής λειτουργεί βοηθητικά για τα DIY projects που σας παρουσιάζω. Έχω πολύ δρόμο ακόμα βέβαια και πολλά να μάθω, προσπαθώ όμως να βελτιώνομαι όσο περνάει ο καιρός και σιγά σιγά ελπίζω να πάρω και τον απαραίτητο εξοπλισμό, για να βγαίνουν τα βίντεο που δημιουργώ καλύτερα. 

Αυτά ήταν μερικά απ' τα κανάλια Youtube που παρακολουθώ. Γνωρίζετε κάποιο απ' αυτά; Εσείς ποια DIY κανάλια παρακολουθείτε; Αφήστε μου ένα σχόλιο από κάτω με τα δικά σας αγαπημένα καθώς πάντα μου αρέσει να ανακαλύπτω καινούρια κανάλια και ανθρώπους, να εμπνέομαι και να παίρνω ιδέες! 



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes