DIY Cd Bracelet | DIY βραχιόλι από Cd


Θα χρειαστείτε:
Χαρτί
Cd
Κοπίδι
Αλυσίδα
Κούμπωμα

Αρχικά σχηματίζουμε το σχέδιο μας στο χαρτί και το κόβουμε. Τοποθετούμε το σχέδιο πάνω στο Cd και το κόβουμε προσεκτικά με το κοπίδι. (Θα πάρει λίγη ώρα) Έπειτα με τη βοήθεια μιας καρφίτσας κάνουμε δυο τρύπες στο κομμάτι που κόψαμε, αφού πρώτα τη θερμάνουμε. Στη συνέχεια βάζουμε τα κρικάκια στις τρύπες και ενώνουμε την αλυσίδα και το κούμπωμα. Το βραχιόλι μας είναι έτοιμο! 



Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο.



Αν σου άρεσε το σημερινό βίντεο κάνε εγγραφή στο κανάλι μου και πάτησε το καμπανάκι για να ειδοποιείσαι για κάθε νέο βίντεο που ανεβαίνει!


Ελπίζω να σας έδωσα μια ιδέα για το πως μπορείτε να ανακυκλώσετε παλιά Cd που όλοι έχουμε σπίτι δημιουργώντας κάτι όμορφο! Εγώ προσωπικά έχω βαλθεί να ανακυκλώσω όσα περισσότερα μπορώ φτιάχνοντας κάτι άλλο χρηστικό με αυτά! Οπότε αν σας αρέσουν τα DIY projects και θέλετε να συμμετέχετε σ' αυτό το δρόμο της ανακύκλωσης των παλιών Cd που εδώ και λίγο καιρό έχω χαράξει, μείνετε συντονισμένοι! Θα έρθουν και άλλα projects και ιδέες για το πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά τα παλιά Cd και αυτό είναι υπόσχεση!


Να περνάτε όμορφα και δημιουργικά! Γεια σας! :)




Διαβάστε επίσης:



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας σε Instagram και Twitter για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes