Πως να διατηρήσεις περισσότερο το βαμμένο χρώμα των μαλλιών σου



Όλες λίγο πολύ κάνουμε τις αλλαγές μας και έχουμε πειραματιστεί με τα μαλλιά μας και κυρίως το χρώμα τους από μικρή ηλικία. Με αποτέλεσμα να έχουμε βαρεθεί το συχνό βάψιμο, που όπως όλοι ξέρουμε ταλαιπωρεί τα ήδη ταλαιπωρημένα απ' τις βαφές μαλλιά μας. Πως όμως μπορούμε να διατηρήσουμε τα φρεσκοβαμμένα μαλλιά μας περισσότερο και να αποτρέψουμε ή να καθυστερήσουμε όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο το ξεθώριασμα; Έχοντας ξανθά ή καστανά βαμμένα μαλλιά αυτή η διαδικασία παρατηρείται λιγότερο, τι γίνεται όμως με τα κόκκινα; Ή μετά από μια αλλαγή σε σκουρότερη απόχρωση, όπου μετά από μερικά λουσίματα καταλήγουν να φτάσουν τα μαλλιά μας στο χρώμα πριν τα βάψουμε;


Έτσι λοιπόν επειδή θα μπούμε στον μήνα των γιορτών τον Δεκέμβρη, όπου όλες ανανεώνουμε το χρώμα των μαλλιών μας για να είμαστε ωραίες μέσα στις γιορτές, σκέφτηκα να σας δώσω μερικές συμβουλές για να διατηρήσετε περισσότερο το χρώμα και τη λάμψη των φρεσκοβαμμένων σας μαλλιών!


1. Χρησιμοποιείστε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης
Προμηθευτείτε προϊόντα για βαμμένα μαλλιά. Σε κάθε λούσιμο χρησιμοποιήστε το σωστό σαμπουάν και απαραίτητα κοντίσιονερ.

2. Ενυδατώστε τα μαλλιά σας με μάσκες και θεραπείες
Κάντε μάσκα ή κάποια θεραπεία μια φορά την εβδομάδα καθώς τα ξηρά μαλλιά τείνουν να χάνουν πιο εύκολα το χρώμα τους.

3. Λουστείτε με χλιαρό νερό
Αποφύγετε να λούζεστε συχνά και πόσο μάλλον με ζεστό νερό. Το ζεστό νερό ευθύνεται για το ξεθώριασμα των μαλλιών και προκαλεί ξηρότητα στο τριχωτό. Ιδανικά στο τέλος γυρίστε το νερό στο κρύο και αφήστε το να τρέξει για μερικά λεπτά, για πιο λαμπερά μαλλιά!

4. Βάψτε τα μαλλιά σας με επαγγελματική βαφή
Η σωστή βαφή παίζει σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα και τη διάρκεια του χρώματος. Αν δεν βάφετε τα μαλλιά σας σε κομμωτήριο προμηθευτείτε την κατάλληλη βαφή για καλύτερο αποτέλεσμα.








Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας σε Instagram και Twitter για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes