DIY face scrub | DIY πίλινγκ προσώπου



Αυτή την εποχή το δέρμα μας ταλαιπωρείται αρκετά από το κρύο με αποτέλεσμα να γίνεται ξηρό και να ξεφλουδίζει. Έτσι η απολέπιση είναι απαραίτητη για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα και να μείνει το δέρμα μας λείο και απαλό. Γι' αυτό λοιπόν έχω να σας προτείνω 3 διαφορετικά scrub προσώπου, που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας πολύ εύκολα, με απλά υλικά που βρίσκονται στην κουζίνα μας.

Scrub με 4 υλικά
Σε ένα ποτηράκι ανακατεύουμε 1 κουτ. ζάχαρη, 1 κουτ. αλάτι, 1 κουτ. λεμόνι, 1 κουτ. ελαιόλαδο. Απλώνουμε το μείγμα σε βρεγμένο πρόσωπο και κάνουμε μασάζ με απαλές κινήσεις. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.

Scrub προσώπου με σόδα
Βάζουμε στο χέρι μας ένα κουταλάκι μαγειρική σόδα και το βρέχουμε ίσα ίσα με νερό. Απλώνουμε στο πρόσωπο μας, τρίβουμε απαλά και ξεβγάζουμε.

Scrub με μέλι
Ανακατεύουμε ένα κουταλάκι μέλι με ένα κουταλάκι ζάχαρη απλώνουμε στο πρόσωπο μας κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Το αφήνουμε για 5 λεπτά και ξεπλένουμε με κρύο νερό.


Tips
  • Πάντα κάνουμε απολέπιση σε καθαρό πρόσωπο.
  • Δε ξεχνάμε ποτέ μετά το πίλινγκ να ενυδατώσουμε την επιδερμίδα μας.

Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο το σημερινό ποστ. Αν σας άρεσε κάντε share και ακολουθείστε με στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Εσείς γνωρίζετε κάποια άλλη σπιτική συνταγή για απολέπιση προσώπου; Αν ναι μοιραστείτε τη μαζί μας στα σχόλια από κάτω!


Μη ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας από μέσα προς τα έξω! Γεια σας!
SPREAD THE LOVE

1 σχόλιο :

  1. Μέλι και ζάχαρη! Κλασσικό και αγαπημένο! Θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα εννοείται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes