DIY Μάσκες προσώπου για την ακμή



Γεια σας! Άλλο ένα άρθρο σας ετοίμασα σήμερα που αφορά την περιποίηση και πιο συγκεκριμένα αυτή του προσώπου. Υπάρχουν τόσα πράγματα να πεις για το συγκεκριμένο θέμα, που κάθε φορά δε ξέρω τι να επιλέξω! Σήμερα θα δούμε πως μπορείς να φτιάξεις σπιτικές μάσκες κατά των ατελειών, με αγνά υλικά όπως κάθε φορά και με πράγματα που θα βρεις στην κουζίνα σου!

Οι ατέλειες και τα σπυράκια είναι κάτι που μας αφορά όλες και μας προβληματίζει καθώς θέλουμε να έχουμε ένα καθαρό πρόσωπο και να δείχνουμε όμορφες. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντα εφικτό, γιατί θέλετε οι ορμόνες, η διατροφή, το άγχος, όπως και άλλοι παράγοντες μας κάνουν να εμφανίζουμε κατά καιρούς μικρά σπυράκια που με λίγη υπομονή μετά από λίγες μέρες φεύγουν. Εκτός κι αν το πάρουν πατριωτικά και δε λένε να ξεκουμπιστούν από πάνω μας, ζητώντας βέβαια και ενισχύσεις οι οποίες με χαρά εγκαθίστανται πάνω στο πρόσωπο μας για αρκετό καιρό και μας ταλαιπωρούν με τη μορφή της ακμής!

Έτσι λοιπόν θα μοιραστώ μαζί σας μερικούς τρόπους, με τους οποίους με πολύ λίγα υλικά θα δείτε διαφορά και μικρά θαύματα να συμβαίνουν στην επιδερμίδα σας αν τους ακολουθείτε τακτικά.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι μπορείτε να κάνετε για την εμφάνιση ατελειών με φυσικό τρόπο στο σπίτι.


Μάσκα με αλόη και λεμόνι

Την ευεργετική δράση της αλόης για την επιδερμίδα όλοι τη γνωρίζουμε!
Το λεμόνι έχει επίσης καθαριστικές και λευκαντικές ιδιότητες και βοηθάει στην εξάλειψη της περιττής λιπαρότητας του δέρματος. Οπότε φανταστείτε τι θαύματα θα κάνουν αυτά τα δύο υλικά μαζί!

Για τη μάσκα θα χρειαστείτε:
Τζελ αλόης και λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού. Ανακατεύτε και τα δύο υλικά μαζί μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή υφή και να μπορείτε να την απλώσετε στο πρόσωπο. Αφήνετε τη μάσκα να δράσει για 15 λεπτά και ξεπλένετε.


Μάσκα με μέλι και κανέλα

Έχουν και τα δύο αντιμικροβιακές ιδιότητες και το μέλι επιπρόσθετα επουλώνει και θρέφει την επιδερμίδα.

Για τη μάσκα θα χρειαστείτε:
Δύο κουταλιές του γλυκού μέλι και μία κουταλιά του γλυκού κανέλα. Ανακατεύετε μέχρι να πάρει μια μορφή πάστας και απλώνετε στο πρόσωπο αφήνοντας για 10-15 λεπτά. Ξεβγάζετε με χλιαρό νερό.



Αυτά είχα να σας προτείνω για σήμερα! Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε share και μη ξεχάσετε να με ακολουθήσετε στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!


Να φροντίζετε τον εαυτό σας! 👄
SPREAD THE LOVE

4 σχόλια :

  1. Την δεύτερη μάσκα την έχω κάνει και είναι υπέροχη,εκτός της υπέροχης μυρωδιάς που αφήνει στο πρόσωπο,το κάνει επίσης φρέσκο και λαμπερό!Μήπως γνωρίζεις που θα μπορούσα να βρω τζελ αλόης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα φαρμακεία μπορείς να βρεις, αλλά κοίταξε και online εδώ που ξέρω ότι έχει.. http://www.sensities.com/ που ξέρω ότι έχει..

      Διαγραφή
    2. Σ'ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
    3. Παρακαλώ! Χαίρομαι που βοήθησα! :)

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes