Μάσκα ενυδάτωσης για ταλαιπωρημένα μαλλιά



Έχω αναρτήσει κατά καιρούς πολλές μάσκες περιποίησης προσώπου, αυτό δε σημαίνει ότι μόνο αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προστασία τις κρύες μέρες που διανύουμε! Σίγουρα τράβηξαν και τα μαλλιά μας αρκετή ταλαιπωρία τον τελευταίο καιρό, καθώς το επέβαλαν οι μέρες να είμαστε περιποιημένες και φτιαγμένες στην τρίχα την περίοδο των γιορτών. Αυτό σημαίνει πολύ πιστολάκι, πρέσα, λακ και γενικά μεγάλη χρήση θερμότητας και ειδών styling τα οποία σε συνδυασμό με τον καιρό, το κρύο και τον αέρα έχουν σαν αποτέλεσμα να ταλαιπωρήσουν κατά πολύ την τρίχα και το τριχωτό μας! Γι' αυτό σήμερα έχω να σας προτείνω μια μάσκα επανόρθωσης για ταλαιπωρημένα μαλλιά με απλά υλικά που έχουμε σπίτι μας.

Θα χρειαστείτε:
2 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κούπα γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού έλαιο καρύδας

Ανακατεύουμε τα υλικά στο μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν και απλώνουμε το μείγμα σε στεγνά μαλλιά. Αφήνουμε για 15 λεπτά μέχρι να δράσει. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό και προχωράμε κανονικά στο λούσιμο.


Αυτά είχα να σας προτείνω για σήμερα αν σας άρεσε κάντε share και ακολουθήστε με στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!


Μη ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας από μέσα προς τα έξω! Εμείς θα τα ξαναπούμε στο επόμενο ποστ μέχρι τότε να περνάτε τέλεια! Γεια σας!
SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes