Πως να αλλάξεις favicon στο blog σου



Favicon είναι το εικονίδιο που εμφανίζεται στο αριστερό μέρος της μπάρας διευθύνσεων (url) του web browser και είναι άλλος ένας τρόπος να εξατομικεύσεις την εμφάνιση του blog σου, επιλέγοντας να εμφανίζεται μια εικόνα που έχει σχέση με το blog σου και όχι το κλασσικό πορτοκαλί εικονίδιο του blogger.

Η διαδικασία για να το αλλάξεις είναι πολύ απλή! Καταρχάς πας στη διάταξη τουblog σου και πατάς "επεξεργασία" κάτω απ' την επιλογή favicon. 





Σου εμφανίζει ένα νέο παράθυρο μέσα στο οποίο κάνεις κλικ στο “επιλογή αρχείου” και διαλέγεις απ' τον υπολογιστή σου την εικόνα που θες να χρησιμοποιήσεις. Αυτή η εικόνα μπορεί να είναι το logo του blog ή κάτι που να έχει σχέση με την εμφάνιση και την σχεδίαση του. Τέλος πατάς “αποθήκευση” και έχεις εγκαταστήσει με επιτυχία το δικό σου favicon!




Η εικόνα που θα χρησιμοποιήσεις πρέπει να είναι τετράγωνη με διαστάσεις 16x16 συνήθως και να μη ξεπερνάει τα 100 KB.



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes