Συνταγή για vegan pancakes



Pancakes ή αλλιώς "τηγανίτες";! Αν και στην Ελλάδα τις φτιάχνουμε διαφορετικά... Εγώ όμως σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας μια συνταγή για την αμερικάνικη εκδοχή τους, που δεν έχει αυγά ούτε γάλα άρα είναι νηστίσιμες και vegan, χωρίς να στερούνται τίποτα από νοστιμιά και γεύση! Κι αν δε με πιστεύετε μια δοκιμή θα σας πείσει!


Υλικά:
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουτ. γλ. μπέικιν πάουντερ
3 κουτ. σουπ. ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
1 βανίλια
2-3 κουτ. σουπ. λάδι
3/4 της κούπας νερό


Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αλάτι, τη βανίλια και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το νερό και το λάδι και τα χτυπάμε όλα μαζί με ένα πιρούνι. Σε ένα τηγάνι αφού ζεσταθεί καλά προσθέτουμε λίγο λάδι και λίγο από το μείγμα μας. Γυρίζουμε κάθε pancake όταν δημιουργηθούν φουσκάλες στην επιφάνεια του. Αφήνουμε να πάρει χρώμα και απ' την άλλη μεριά και είναι έτοιμο.





Καλή επιτυχία!!!



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

2 σχόλια :

  1. Αλήθεια αν βάλω απ'ευθείας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του αντί για απλό και μπέικιν λες να βγουν καλές? Μου άνοιξες την όρεξη βλέπεις και βιάζομαι χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχ Λογικά ναι.. Το ίδιο πράγμα είναι! Περιμένω ν' ακούσω πως βγήκαν..

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes