Tips & Tricks για τέλεια χείλη



Στο σημερινό άρθρο έχω συγκεντρώσει μερικά Tips & Tricks για τέλεια χείλη! Πάμε να τα δούμε...


1. Αν τα χείλη σου είναι σκασμένα κάνε ένα ελαφρύ πίλινγκ με μια μαλακή οδοντόβουρτσα. Με αυτόν τον τρόπο θα απομακρυνθούν αμέσως τα νεκρά κύτταρα και τα χείλη σου θα φαίνονται πιο λεία και απαλά.

2. Για να κάνεις τα χείλη σου πιο σαρκώδη μετά το πίλινγκ ενυδάτωσε τα με lip balm, μέσα στο οποίο θα έχεις προσθέσει λίγο πιπέρι καγιέν και μια σταγόνα έλαιο κανέλας. Έτσι τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και δημιουργείται ένα προσωρινό πρήξιμο, που τα κάνει να φαίνονται πιο σαρκώδη.

3. Για να ενυδατώσεις τα χείλη σου σε βάθος, άπλωσε πάνω τους μια γενναιόδωρη ποσότητα μελιού, κάνοντας έτσι ένα είδος μάσκας. Άφησε το να δράσει για 10 λεπτά περίπου και αφαίρεσε το με ένα βρεγμένο πανί.

4. Για έξτρα ενυδάτωση και θρέψη άπλωσε λίγη βαζελίνη και θα δεις αμέσως διαφορά!

5.  Για να δώσεις διάρκεια στο κραγιόν σου, με ένα nude ή σε φυσική απόχρωση μολύβι κάνε το περίγραμμα των χειλιών σου και με το ίδιο μολύβι γέμισε το εσωτερικό μέρος. Τέλος άπλωσε το κραγιόν.

6. Για να δώσεις βάθος στα χείλη σου και να τα κάνεις να φαίνονται πιο ζουμερά και σαρκώδη, βάλε στο κέντρο πιο ανοιχτό κραγιόν απ' την απόχρωση που έχεις επιλέξει και τελείωσε με διάφανο lip gloss, κάνοντας τα χείλη σου να δείχνουν αμέσως πιο γεμάτα.

7. Με μια σκούρα πούδρα ή σκιά δώσε στα χείλη σου βάθος, εφαρμόζοντας μια μικρή ποσότητα κάτω από το κάτω χείλος. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται το οπτικό εφέ μια σκιάς και κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα και μεγάλα.


Αυτά ήταν τα beauty tips της ημέρας! Να περνάτε όμορφα και να φροντίζετε τον εαυτό σας από μέσα προς τα έξω! 

Γεια σας! 



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

2 σχόλια :

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes