DIY Body Scrub με βούτυρο καριτέ


Γεια σας! Νέο βίντεο μόλις ανέβηκε στο κανάλι μου και σήμερα σας δείχνω πως να φτιάξετε το δικό σας body scrub με καφέ και βούτυρο καριτέ! Χρειάζεται μόλις λίγα υλικά και μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα έχετε έτοιμο το δικό σας χειροποίητο scrub σώματος με αγνά υλικά που πραγματικά κάνει θαύματα!



Θα χρειαστείτε:
1/4 φλυτζ. βούτυρο καριτέ
2 κουτ. σουπ. λάδι αβοκάντο ή καρύδας
1/3 φλυτζ. καφέ ελληνικό
1 κουτ. γλ. κανέλα
1 βαζάκι


Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο.


Αν σου άρεσε το σημερινό βίντεο κάνε εγγραφή στο κανάλι μου και πάτησε το καμπανάκι για να ειδοποιείσαι για κάθε νέο βίντεο που ανεβαίνει!


Όπως είδατε η διαδικασία είναι πολύ απλή! Απλά τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί στο κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε μέχρι να πάρουν μια μορφή μους σοκολάτας που δεν είναι για φάγωμα, αλλά πραγματικά αυτό μου θύμισε! Έπειτα αδειάζουμε το μείγμα στο βαζάκι μας και το scrub μας είναι έτοιμο για χρήση! Είναι ιδανικό για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας εξαιτίας του καφέ που όπως είναι γνωστό έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθά στην ενυδάτωση, τη θρέψη και τόνωση της επιδερμίδας.


 ΧΡΗΣΗ 
Πριν το ντουζ απλώνουμε με κυκλικές κινήσεις στο σώμα και κάνουμε μασάζ. Έπειτα ξεβγάζουμε το scrub με ζεστό νερό.







Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας σε Instagram και Twitter για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

SPREAD THE LOVE

2 σχόλια :

  1. Απαντήσεις
    1. Ναι είναι πολύ αποτελεσματικό!! Οι λεπτοί κόκκοι του καφέ κάνουν θα έλεγα το καλύτερο πίλινγκ σε σχέση με άλλα υλικά που έχω δοκιμάσει και σε συνδυασμό με το βούτυρο καριτέ και το λάδι προσφέρει και βαθιά ενυδάτωση!

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes