DIY Marble Phone Case | DIY θήκη κινητού μάρμαρο


Είναι πολύ της μόδας τελευταία το εφέ μαρμάρου σε νύχια, είδη διακόσμησης, ακόμα και σε κινητά! Έτσι σκέφτηκα έναν τρόπο να επαναχρησιμοποιήσω την παλιά θήκη του κινητού μου, που είχε χάσει το χρώμα της. Πάμε λοιπόν να δούμε τι χρειάζεται και πως μπορείτε να πετύχετε και εσείς το ίδιο αποτέλεσμα.

Θα χρειαστείτε:
θήκη κινητού
μπολ
μανό
ξυλάκι/ οδοντογλυφίδα
οινόπνευμα σε σπρέι / άρωμα


Αρχικά γεμίζουμε το μπολ μας με νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Ρίχνουμε το μανό της επιλογής μας στο νερό και το αφήνουμε να απλώσει στην επιφάνεια. Ψεκάζουμε με το σπρέι ώστε να κάνει “νερά” μαρμάρου. Βουτάμε τη θήκη μέσα στο νερό με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτυπωθεί το σχέδιο στο σημείο που θέλουμε. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία εναλλάσοντας το χρώμα μανό μέχρι να είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.



Tip
Αν η θήκη σας είναι διάφανη σαν τη δικιά μου, θα σας πρότεινα να την βάψετε πρώτα άσπρη με σπρέι για να φαίνεται καλύτερα το αποτέλεσμα, ή ότι χρώμα θέλετε αναλόγως τι σχέδιο θέλετε να πετύχετε!


Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο.


Αν σου άρεσε το σημερινό βίντεο κάνε εγγραφή στο κανάλι μου και πάτησε το καμπανάκι για να ειδοποιείσαι για κάθε νέο βίντεο που ανεβαίνει!



Ελπίζω να σας έδωσα μια ιδέα πως μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε την παλιά θήκη του κινητού σας. Δε ξέρω τι παίζει με τις διάφανες/άσπρες θήκες αλλά όσο και να μ' αρέσουν κιτρινίζουν! Εσείς ξέρετε κάποιο τρόπο να τις επαναφέρω στην αρχική τους κατάσταση; Αν ναι αφήστε μου ένα σχόλιο από κάτω!



Να περνάτε όμορφα και δημιουργικά! Γεια σας! :)




Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας σε Instagram και Twitter για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

SPREAD THE LOVE

2 σχόλια :

  1. Τι τέλεια ιδέα και κατατοπιστικότατο το βίντεο! Thanks θα το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ και χαίρομαι που σου άρεσε! Περιμένω φωτογραφία με το δικό σου αποτέλεσμα. :)

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes