DIY Τριαντάφυλλα από χαρτί

DIY Τριαντάφυλλα από χαρτί

Θα χρειαστείτε:
Κόλλες Α4
ψαλίδι
κόλλα/ σιλικόνη
κλαριά δέντρου


Αρχικά σχεδιάζουμε στο χαρτί μας το παρακάτω σχήμα. Δε χρειάζεται να είναι τέλειο αφού θα το διπλώσουμε. Σκοπός είναι να αναπαριστά μικρά φυλλαράκια όταν θα είναι τυλιγμένο.

DIY Τριαντάφυλλα από χαρτί

Στη συνέχεια σχηματίζουμε 4 διαφορετικά μεγέθη φύλλα.

DIY Τριαντάφυλλα από χαρτί

Επειδή θα χρειαστούμε πολλά για να επιταχύνουμε τη διαδικασία, διπλώνουμε κάθε χαρτί τόσες φορές ώστε να έχει το μέγεθος του φύλλου μας και το κόβουμε.

DIY Τριαντάφυλλα από χαρτί

Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για όλα τα μεγέθη.


Αφού έχουμε κόψει όλα μας τα φύλλα, τα κόβουμε μέχρι τη μέση ώστε διπλώνοντας τα να πάρουν καμπυλωτό σχήμα και τα στερεώνουμε με κόλλα. 

DIY Τριαντάφυλλα από χαρτί

Μετά παίρνουμε το αρχικό μας κομμάτι και το τυλίγουμε γύρω από το κλαρί μας. Το στερεώνουμε με κόλλα/σιλικόνη. (Αν είναι πολύ σφιχτό το αφήνουμε να χαλαρώσει γύρω από το κλαρί και μετά το στερεώνουμε.)

DIY Τριαντάφυλλα από χαρτί

Έπειτα κολλάμε ένα ένα τα φύλλα μας από το μικρότερο προς το μεγαλύτερο, προσπαθώντας η μέση του επόμενου φύλλου να βρίσκεται στο τέλος του προηγούμενου. Συνεχίζουμε μέχρι να μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα.

DIY Τριαντάφυλλα από χαρτί

Tip
Για πιο φυσικό αποτέλεσμα γυρνάμε λίγο προς τα έξω τις άκρες του κάθε μας φύλλου. (Εγώ έβρεξα με ένα πινελάκι τις άκρες ώστε να μαλακώσει το χαρτί και να το γυρίσω ελαφρά με το χέρι μου.)



Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο.


Αν σας άρεσε το σημερινό βίντεο κάντε εγγραφή στο κανάλι μας και πατήστε το καμπανάκι για να ειδοποιείστε για κάθε νέο βίντεο που ανεβαίνει!



Ελπίζω να σας έδωσα έμπνευση με το σημερινό post για να δημιουργήσετε κι εσείς κάτι που μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο σας απ' το τίποτα! Χωρίς έξοδα με απλά πράγματα που όλοι έχουμε σπίτι! 



DIY Τριαντάφυλλα από χαρτί





Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας σε Instagram και Twitter για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes