Instagram planning apps | Πως να προγραμματήσεις τις αναρτήσεις σου στο Instagram



Το Instagram πια είναι ευρέως γνωστό με πάνω από 600 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και είναι μια πλατφόρμα με ραγδαία ανάπτυξη! Γι' αυτό το λόγο πια πολλοί το χρησιμοποιούν για την προώθηση της δουλειάς τους, ενώ άλλοι βγάζουν ένα επιπλέον εισόδημα μέσω αυτής της εφαρμογής! Το σημερινό άρθρο νομίζω απευθύνεται στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν καθημερινά το Instagram σαν εργαλείο ανάπτυξης του κοινού που απευθύνονται.

Για εσάς λοιπόν που χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρησή σας, πιστεύω θα σας φανούν πολύ χρήσιμες αυτές οι δύο εφαρμογές, καθώς σας επιτρέπουν να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις σας ακόμα και για ολόκληρο μήνα! Γλιτώνοντας σας έτσι αρκετό χρόνο απ' τη στιγμή που οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δε μας επιτρέπουν πάντα να είμαστε τόσο συνεπείς στην εμφάνιση μας στα social media!

Οι εφαρμογές λοιπόν που έχω να σας προτείνω είναι το Planoly και το Later βρίσκονται και οι δύο διαθέσιμες στο Playstore δωρεάν, αλλά μπορείτε να διαθέσετε κάποια χρήματα για την επί πληρωμή εκδοχή τους, ώστε να ξεκλειδώσετε παραπάνω δυνατότητες!

Το Planoly σας δίνει την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε μέσω κινητού ενώ σε αντίθεση το Later έχει και desktop εκδοχή. Και στις δύο περιπτώσεις προγραμματίζετε τις εικόνες που θέλετε να ανεβάσετε ορίζοντας ημερομηνία και ώρα. Όταν έρθει η στιγμή για να γίνει το ανέβασμα της φωτογραφίας η εφαρμογή σας στέλνει μια ειδοποίηση στο κινητό σας, επειδή δεν έχει την άδεια να την ανεβάσει αυτόματα στο λογαριασμό σας!

Αυτά είχα να σας προτείνω για σήμερα! Ελπίζω να βρήκατε ενδιαφέρον και χρήσιμο το σημερινό άρθρο! Αν σας άρεσε κάντε share και ακολουθήστε με στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

Καλό Σαββατοκύριακο! Γεια σας! 


SPREAD THE LOVE

2 σχόλια :

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes