Χρήσιμα meta tags για το blog σου



Πολλές bloggers έχουμε δημιουργήσει το blog μας πάνω σε έτοιμα θέματα που έχουμε κατεβάσει online, τα οποία όμως πέρα απ' την ευκολία που έχουν ως προς την εφαρμογή τους απαιτούνται και κάποιες παραπάνω γνώσεις ώστε να τροποποιηθούν κατάλληλα και να βοηθήσουν το κοινό να βρει εμάς και τις αναρτήσεις μας.

Δεν είμαι ειδικός και ακόμα μαθαίνω πάνω στον προγραμματισμό και τα SEO, αλλά αυτό που βρήκα τελευταία και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, είναι ένας συγκεκριμένος κώδικας που καλό θα ήταν να έχουμε γράψει σωστά στα meta tags του blog μας, καθώς εκτός του ότι βοηθάει να μας βρίσκουν πιο εύκολα οι μηχανές αναζήτησης, λύνει επίσης και ένα “πρόβλημα” που έχω παρατηρήσει σε αρκετά blogs και υπήρχε παλιότερα και στο δικό μου πριν κάνω αυτήν την αλλαγή!

Όπως καταλάβατε αυτό το άρθρο αφορά αποκλειστικά bloggers ή όσους δημιουργούν τώρα το blog τους. Αυτό για το οποίο μιλάω τόση ώρα είναι η γλώσσα που γράφουμε, όπως επίσης και η χώρα στην οποία βρισκόμαστε, τα οποία αν δεν είναι σωστά γραμμένα στον κώδικα του Html μας έχουν ως αποτέλεσμα να εμφανίζονται τόνοι στους τίτλους των αναρτήσεων μας, παρά το γεγονός ότι είναι κεφαλαία. Μ' αυτή την μικρή αλλαγή λοιπόν αυτό το πρόβλημα διορθώνεται!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε αν υπάρχουν σωστά αυτά τα στοιχεία αλλιώς κάντε αντιγραφή και επικόλληση τα παρακάτω:

<meta content='text/html; charset=utf-8' http-equiv='Content-Type'/>
<meta content='el-gr, en-us' http-equiv='content-language'/>
<meta content='Greece' name='geo.country'/>
<meta content='Greece' name='geo.placename'/>

Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο το σημερινό άρθρο. Κάντε share και ακολουθήστε με στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!
SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes