2018 Lucky Charm Bracelets



Γεια σας! Είμαστε μια ανάσα μακρυά απ' τα Χριστούγεννα και μένουν μόλις λίγες ημέρες για την έλευση του 2018! Συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια να διαλέγουμε ένα γούρι στην αρχή κάθε νέου έτους, το οποίο θα μας συντροφεύει για έναν ολόκληρο χρόνο, ελπίζοντας να μας φέρει καλή τύχη σε αυτήν την νέα χρονιά. Έτσι κι εγώ λοιπόν σήμερα αποφάσισα να σας δείξω πως μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας “γούρικα” βραχιολάκια, είτε για να τα φορέσετε εσείς, είτε για να τα φτιάξετε και να τα χαρίσετε στους αγαπημένους σας!

Θα χρειαστείτε:
κορδόνι
κούμπωμα
κρικάκια
στοπάκια
διακοσμητικά (π.χ. χάντρες, φουντάκια κλπ)
εργαλεία κοσμημάτων





Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο.



Εγώ στην ουσία χρησιμοποίησα ότι υλικά είχα σπίτι και το μόνο που χρειάστηκε να πάρω ήταν οι αριθμοί του 2018! Μπορείτε να τα κάνετε όσο μίνιμαλ ή διακοσμημένα θέλετε αναλόγως τα υλικά που θα επιλέξετε! 





Για τα δικά μου επέλεξα μερικές χάντρες, φουντάκι και αστεράκι. Στα μαγαζιά που πουλάνε υλικά κοσμημάτων, θα βρείτε ένα σωρό υλικά για να πάρετε ιδέες και να διαμορφώσετε τα δικά σας όπως ακριβώς επιθυμείτε!




Αυτό ήταν το #DIYFriday αυτής της εβδομάδας και είδαμε πως μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα τα δικά μας βραχιόλια γούρι για το 2018! Ελπίζω να σας έδωσα έμπνευση για να φτιάξετε κι εσείς τα δικά σας! Μέχρι το επόμενο post να περνάτε όμορφα και καλά Χριστούγεννα εύχομαι σε όλους!


                                                                                                     





Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow
SPREAD THE LOVE

3 σχόλια :

  1. Πολύ όμορφα Ρία! Το έχεις και με το κόσμημα... μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Προσπαθώ να βελτιώνομαι όσα χρόνια ασχολούμαι..

      Διαγραφή
  2. Φτιάξε και για το 2020 αν δεν το έχεις κάνει ήδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes