DIY Nail Polish Wire Adjustable Rings


Γεια σας! Νέο βίντεο μόλις ανέβηκε στο κανάλι μου και σήμερα σας δείχνω πως να φτιάξετε δαχτυλίδια με σύρμα και μανό! Ναι καλά ακούσατε, μανό! Αυτή την τεχνική την έχω δει εδώ και καιρό και έφτασε επιτέλους η στιγμή να την δοκιμάσω. Είναι ένας τρόπος να χρησιμοποιήσετε μανό που έχουν χαλάσει ή δε χρησιμοποιείτε πια, φτιάχνοντας διάφορα συρμάτινα σχέδια που δεν είναι ανάγκη να είναι μονάχα κοσμήματα. Ελπίζω να σας αρέσει!

Θα χρειαστείτε:
μανό
0,8 mm σύρμα που δεν οξειδώνεται
πενσάκια
ένα κυλινδρικό αντικείμενο για “καλούπι”


Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο.



Αν σου άρεσε το σημερινό βίντεο κάνε εγγραφή στο κανάλι μου και πάτησε το καμπανάκι για να ειδοποιείσαι για κάθε νέο βίντεο που ανεβαίνει!


Εδώ να σας πω πως για τις ανάγκες του “DIY” καμιά φορά ότι σας παρουσιάζω μπορεί να δείχνει παιδικό, γιατί αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία του DIY, να μπορείς να φτιάξεις κάτι μόνος σου χρησιμοποιώντας πράγματα που συνήθως έχεις σπίτι, με υλικά που δε φανταζόσουν ότι θα μπορούσαν να έχουν τέτοια χρήση. Οπότε πολλές φορές το αποτέλεσμα, ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση που πρόκειται για κόσμημα, να μη μοιάζει “επαγγελματικό”. Αν θέλετε να το φτιάξετε για να σας κρατήσει και έχετε στη διάθεση σας ακρυλικά μανό η τζέλ, μπορείτε να πετύχετε το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα με μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια στο χρόνο. Γενικά να σας πω ότι αυτή η τεχνική διαφορετικά και επαγγελματικά γίνεται με “resin” (ρητίνη). Και αυτό στην ουσία προσπαθούμε να μιμηθούμε με το μανό.




Αυτά από μένα για σήμερα! Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό βίντεο και να πήρατε έμπνευση για μια δική σας δημιουργία. Να περνάτε όμορφα και δημιουργικά!




Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας σε Instagram και Twitter για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

SPREAD THE LOVE

2 σχόλια :

  1. Φανταστικά δακτυλίδια και πολύ εύκολη η μέθοδος μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Χαίρομαι που σου άρεσαν! :)

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes