Fall Wardrobe Essentials

Fall Wardrobe Essentials
Το φθινόπωρο (και η άνοιξη) είναι η αγαπημένη μου εποχή. Κάθε χρόνο λατρεύω τα χακί, μπορντό και άλλα γήινα χρώματα που υπάρχουν στην μόδα και ανυπομονώ να τελειώσει το καλοκαίρι για να μπορώ να τα φορέσω. Τα τελευταία χρόνια προτιμώ το μίνιμαλ στυλ στα ρούχα, όπου μπορείς να συνδυάσεις μερικά basic κομμάτια για όλες τις ώρες. Aν θες να αναβαθμίσεις το look σου μπορείς να τo πετύχεις προσθέτοντας κάτι πιο ιδιαίτερο και χρωματιστό, όπου αν το ταιριάξεις με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ μπορείς να μεταμορφώσεις το ίδιο σύνολο από πρωινό σε πιο βραδινό.

Μπορεί το φθινόπωρο να αρνείται ακόμα πεισματικά να έρθει στην χώρα μας, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προετοιμάσεις τα φθινοπωρινά σου ρούχα και σύνολα, όπως επίσης να κάνεις και μια βόλτα στα μαγαζιά ή eshops για να προσθέσεις κάποια νέα κομμάτια στην ντουλάπα σου. Γι' αυτό λοιπόν, σήμερα σου έχω συγκεντρώσει τα απαραίτητα φθινοπωρινά ρούχα για αυτή την σεζόν!



FALL WARDROBE ESSENTIALS

Για αυτήν την εποχή είναι καλό να έχεις κρατήσει ακόμα κάποια basic “φανελάκια” αφού ο καιρός είναι ακόμα απρόβλεπτος και μπορεί να έχει δροσιά το πρωί ζέστη το μεσημέρι και πάει λέγοντας. Έτσι προσθέτοντας απλά ένα ελαφρύ σακάκι από πάνω και μερικά κοσμήματα μπορείς να μεταμορφώσεις ένα απλό φανελάκι από βαρετό σε ενδιαφέρον.



Μην ξεχνάς ότι την μόδα πάντα την προσαρμόζουμε στα μέτρα μας! Αν κάτι δε μας πηγαίνει δεν είναι ανάγκη να υιοθετήσουμε μια καινούρια τάση. Πάντα όμως μπορούμε να δοκιμάζουμε νέα πράγματα και να πειραματιζόμαστε με το στυλ μας γιατί απλά είναι διασκεδαστικό. Δεν χρειάζεται να παίρνουμε πάντα τον εαυτό μας πολύ στα σοβαρά! 


                                                                                                    
Fall Wardrobe Essentials



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας σε Instagram και Twitter για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

SPREAD THE LOVE

1 σχόλιο :

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes