DIY σκουλαρίκια terrazzo


Νέο βίντεο στο κανάλι μου και σήμερα σας δείχνω πως να φτιάξετε τα δικά σας σκουλαρίκια terrazzo! Αυτό το εφέ μωσαϊκού ξαφνικά έχει γίνει το νέο trend μετά το μάρμαρο και το βλέπεις παντού μπροστά σου στη διακόσμηση μέχρι και σε κοσμήματα. Έτσι σκέφτηκα λοιπόν να προσπαθήσω να το αναπαραστήσω χρησιμοποιώντας πλαστικές σακούλες! Πολυμερικό πηλό δεν είχα σπίτι αλλά πλαστικές σακούλες υπήρχαν πολλές, και τι πιο δημιουργικός τρόπος να περιορίσουμε την ποσότητα πλαστικού χρησιμοποιώντας τες για τη δημιουργία κάτι πιο χρηστικού.



Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο.


Αν σας άρεσε το σημερινό βίντεο κάντε εγγραφή στο κανάλι μας και πατήστε το καμπανάκι για να ειδοποιείστε για κάθε νέο βίντεο που ανεβαίνει!


Η αλήθεια είναι αυτήν την τεχνική με τις πλαστικές σακούλες την έχω ανακαλύψει χρόνια πριν, και από την πρώτη στιγμή μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πως κάτι που ουσιαστικά αποτελεί σκουπίδι μπορεί να μεταμορφωθεί σε κοσμήματα, τσάντες και πραγματικά ότι μπορεί να βάλει η φαντασία σας. Όπως όλοι γνωρίζετε ο όγκος των πλαστικών στον πλανήτη μας έχει βγει εκτός ελέγχου, γι' αυτό πολλοί άνθρωποι έχουν υιοθετήσει έναν άλλο τρόπο ζωής με σκοπό να περιορίσουν την χρήση πλαστικών και αποβλήτων που παράγουν καθημερινά στη ζωή τους. Γι' αυτό, για μένα τουλάχιστον, αποτελεί μεγάλη πηγή έμπνευσης όταν βλέπω σχεδιαστές, διακοσμητές και άλλους δημιουργικούς ανθρώπους να κατασκευάζουν πράγματα που είναι όμορφα αισθητικά και δε πάει ο νους σου ότι είναι φτιαγμένα από πλαστικό ή άλλα ανακυκλώσιμα υλικά.


Αυτό ήταν το σημερινό βίντεο και ελπίζω να σας έδωσα έμπνευση να βάλετε κι εσείς την ανακύκλωση στη ζωή σας και να βρείτε τρόπους να ξανά χρησιμοποιήσετε πράγματα που κανονικά θα κατέληγαν στα σκουπίδια. Για περισσότερες DIY κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά ρίξτε μια ματιά σε μερικές ιδέες που συγκέντρωσα σε αυτόν εδώ τον πίνακα στο Pinterest.








Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας σε Instagram και Twitter για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

SPREAD THE LOVE

4 σχόλια :

  1. Πολύ όμορφη η δημιουργία σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα, κομψά και ξεχωριστά!! Χαίρομαι που σε γνωρίζω!!
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Καλώς ήρθες στο blog μου! :)

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes